E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSokağa çıkma yasağı boyunca ekmek vatandaşların kapısına götürülecek---

Sokağa çıkma yasağı boyunca ekmek vatandaşların kapısına götürülecek

Sokağa çıkma yasağı boyunca ekmek vatandaşların kapısına götürülecek
11 Nisan 2020 - 03:24 borsagundem.com

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, sokağa çıkma yasağı sürecinde fırınların çalışacağını belirterek, "Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak" dedi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde ekmek tedarikinde sıkıntı olmayacağını ve tedirginliğe gerek bulunmadığını söyledi. Balcı, "Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak. Araçlar mahalle mahalle dolaşıp ekmek satışını gerçekleştirecek" dedi.

Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların ekmek konusunda tedirgin olmalarını gerektiren bir durumun bulunmadığını söyledi.

Bütün fırınların bilgilendirildiğini belirten Balcı, şunları kaydetti:

"Fırınlarımız çalışacak. Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak. Araçlar mahalle mahalle dolaşıp ekmek satışını gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın ekmek aramaması için fırıncılarımız mümkün olduğu kadar fazla ekmek yapmaları konusunda bilgilendirilmiştir. Çünkü ilk gün önemli. İlk gün insanlarımızın ekmek arayıp tedirgin olmaması gerekiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tülay AKBABA12 Nisan 2020 20:59

    Yalnız ekmekler poşetsiz bir şekilde ve kasa içinde geldi sokağa. Görevli adam eldivenli eliyle önce kağıt paraları ve demir paraları elledi sonra aynı el ile kasada açıkta duran ekmekleri alıp poşete koyup ve çocuğa verdi. Tam bir felaket yani anlamıyorum şimdi hijyen kuralları ne oldu. Aynı eliyle arabayı elledin, parayı ve en son ekmeği. Rezil bir durum, bunu görünce tabiiki ekmek almadım...

  • Mesut kaya11 Nisan 2020 10:47

    Sözde Maske gelecekti 1 haftadır YOK. Ekmek nasıl gelecek bir gün önce haber verin millete pazarlığını yapsın. 2 gün evinde kalsın.

  • Hasan11 Nisan 2020 06:35

    Fırıncı hasta ise herkese geçmiş olsun

  • Mehmet11 Nisan 2020 03:43

    Burda en önemli husus ekmeklerin poşet içinde olması gerektiğidir.. Diğer türlü eve kapanmamizin anlamı olmaz. Apartman kapısında verecekler ise Komşular kapı önünde birikecektirler bu durumda yasağın yine anlamı olmaz. Süt bebeleri için süt ve çocuk bezi gerekecektir. Bu durumda gereğini arz ederim.