E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞok Marketler'e yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi---

Şok Marketler'e yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi

Şok Marketler'e yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi
09 Mayıs 2018 - 13:00 borsagundem.com

Şok Marketler'in halka arz sürecinde yabancı yatırımcılara sunulan 415 milyon dolarlık bölümün tamamına talep geldi

Yıldız Holding tarafından başlatılan Şok Marketler’in halka arzında ilk gün bereketli geçti. Yıldız Holding CFO’su Mustafa Tercan, ilk gün 415 milyon dolar talep topladıklarını açıkladı. Halka arz sürecinin sonuna kadar talebin hedeflenen 700 milyon doları aşacağı tahmin ediliyor. Hedeflenen kitle ise yüzde 85 yabancı yüzde 15 ise yerli yatırımcıydı.

Şok Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel ise halka arz ile ilgili yaptığı açıklamada, “Halka arzın büyüklüğünün de yaklaşık 2,6 milyar lira ila 3,1 milyar lira arasında olmasını öngörüyoruz. Halka açılma oranı yüzde 37,8 civarında olacak. Tüm yatırımcılara, inşallah kazançlı bir yatırım fırsatı olur.” demişti.

FİYAT ARALIĞI

Halka arzda fiyat aralığı 12,00 TL-14,40 TL seviyesinde belirlendi. Şok Marketler’in halka arz öncesi ödenmiş sermayesi 360 milyon liraydı. Halka arz sonrasında bunun 578 milyon liraya çıkarılması hedefleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)