E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞok Market CEO'su Demirel'e ödül---

Şok Market CEO'su Demirel'e ödül

Şok Market CEO'su Demirel'e ödül
25 Kasım 2016 - 11:44 borsagundem.com

Şok Market CEO’su Uğur Demirel “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülüne layık görüldü

Perakende Güneşi Ödülleri’nde, bu sene Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Market CEO’su Uğur Demirel “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülünü almaya hak kazandı.

Lütfi Kırdar Kongre Saray’ında gerçekleşen ödül töreninde bir konuşma yapan Demirel şunları söyledi:

“Şok Marketlerde 2016 yılında 1000 yeni mağaza açarak yılsonunda 4000 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Böylelikle, 4000 kişiye yeni istihdam yaratmış olacağız. Gelecek yılda aynı şekilde büyüme ve istihdama katkı sağlayacağız. Bu hedefleri gerçekleştirmekte bize her türlü imkânı ve desteği sağlayan, mensubu olmaktan onur duyduğum Yıldız Holding Ailesi’ne teşekkür ederim. Yapılan bu işler tek başına olmuyor, bu sektörde kişisel başarı yoktur, bu iş ekip işidir. Dolayısıyla bu ödülü almamda katkısı olan 17.000 kişilik ŞOK ailesine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 23 yıldır Hızlı tüketim ürünleri ve Perakende sektörünün içerisindeyim. Bu süre zarfında hem üretim, hem satış, hem de Perakende tarafında deneyimlerim oldu. Yani masanın her iki tarafında da bulundum. Bu dönemler boyunca desteklerini esirgemeyen tedarikçilerime, müşterilerime ve beni hiç yalnız bırakmayan aileme de çok teşekkür ederim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)