E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok iddia! İran, Rusya'nın talebini kabul etti---

Şok iddia! İran, Rusya'nın talebini kabul etti

Şok iddia! İran, Rusya'nın talebini kabul etti
14 Nisan 2018 - 00:15 borsagundem.com

İran'ın, Rus bombardıman uçaklarına hava sahasını açtığı ve yakıt ikmali için Hemedan'daki üssü kullanmasını kabul ettiği öne sürüldü

İran'ın yarı resmi haber ajansı Tasnim'in Askeri Haberler Servisi Editörü Hossein Dalirian, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "ülke yetkililerinin, Rus bombardıman uçaklarının İran hava sahasını ve yakıt ikmali için Hemedan eyaletinde bulunan NOJEH hava üssünü kullanmasını kabul ettiklerini" bildirdi.

Devrim Muhafızları Ordusu'na yakınlığıyla bilinen Tasnim'in editörü, Rusya'nın, İran hava sahasını kullanabilmesi yönündeki isteğin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in temsilcisi tarafından İranlı yetkililere iletildiğini ileri sürerek, "Bu istek, Putin'in temsilcisi ve Şemhani arasında gerçekleşen gizli görüşme esnasında İranlı tarafa iletilmiştir." ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Alexander Lavrentiev, 10 Nisan Salı günü Tahran'a sürpriz ziyaret gerçekleştirmiş ve İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani ile kapalı kapılar ardında görüşmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Özbir14 Nisan 2018 12:13

    ŞİA'NIN ZALİMLERİ!.. Kana susamış hainler! Rus gavuruyla bir olup müslümanları öldürdünüz, bilhassa BEBEKLERİ ŞEHİD ETTİNİZ!. Allah topunuzun belasını versin!..

  • Ne ayak14 Nisan 2018 14:57

    Zalim mazlum tanımı senin gibilere kalmadı. Menfaatinize ne uysa ona göre konuşuyorsunuz. Bir rusyayı desteklersiniz bir natoyu. Nesiniz siz ?

  • KILIÇ14 Nisan 2018 08:07

    İRAN VE RUSYA ESEDİ DESTEKLEYİP BELAYI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETTİGİ SÜRECE BU İŞLER DE TEKRARLANACAKDIR .ESED YIKICI DARBE YEMELİ.

  • Hüseyin14 Nisan 2018 10:51

    Abd uşağı sus

  • Baycanlı14 Nisan 2018 01:46

    Bem abd yi ve israili sevmem ama böylesi zalimler de bu şerefsiz zalimlerin başından eksilmesin. Çin rusya iran abd korkusundan miskin ler yoksa........ bi atasözümüz var "kedi evde değilse fare ismi abdurahman" hele çin bütün asyayı işgal eder iran bütğn ortadoğuyu rusya bütün balkanlar ve avrupayı

  • Socarralp14 Nisan 2018 01:19

    Hadi hayırlısı.