E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞok iddia! Galatasaray Bilic'i mi istedi---

Şok iddia! Galatasaray Bilic'i mi istedi

Şok iddia! Galatasaray Bilic'i mi istedi
08 Ekim 2013 - 13:23 borsagundem.com

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor

Terim'in görevine son veren Galatasaray Yönetimi'nin Terim görevdeyken Slaven Bilic'e bir teklif götürdüğü ve Hırvat teknik adamın da durumu Terim'e anlattığı iddia edildi.
Galatasaray eski ikinci başkanı Adnan Öztürk tarafından da "Galatasaray, Mayıs ayında dünyaca ünlü bir teknik adama teklif yaptı" şeklinde dile getirilen iddianın hemen ardından sarı-kırmızılı yönetimin Fatih Terim görevdeyken Slaven Bilic'a teklif götürdüğünü ve bu durum camia içerisindeki herkes tarafından bilindiğini ifade edildi.
BILIC BU SÖZLERLE GERİ ÇEVİRMİŞ
Sporx'in haberine göre; Ünal Aysal mayıs ayında Fatih Terim'i göndermeyi kafasına koydu ve teknik adam arayışlarına başladı... Mayıs ayında ise Bilic'e teklif yaptı... Beşiktaş'la aynı zamanda görüşmelere başlayan Hırvat teknik adam "Sizin zaten başarılı bir hocanız var? Bu teklif de nereden çıktı?" yanıtını verdi.
Ardından da Bilic bir arkadaşı vasıtasıyla Fatih Terim'i aradı ve "Galatasaray bana teklif yaptı? Nereden çıktı bu teklif. Ben de çok şaşırdım" diyerek meslektaşını olaydan haberdar etti. Haberi duyan Fatih Terim ise küplere bindi. Böyle bir gerçeği Bilic'ten öğrenen ve yönetim ile arası her geçen gün daha da kötüye giden Terim arkasından dönen dolaplar karşısında şaşkına döndü ve Galatasaray ile köprüler atıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,14
En Yüksek: 9,71
En Düşük: 9,05
Değişim -2,25 %
FK: 27,33
PD / DD: -5,23
İşlem Hacmi 1.130.128.421
Toplam Adet: 120.018.149
Ağırlıklı Ort.: 9,48
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)