E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıŞok! Fenerbahçe maçı ertelendi---

Şok! Fenerbahçe maçı ertelendi

Şok! Fenerbahçe maçı ertelendi
30 Aralık 2014 - 17:09 borsagundem.com

Altınordu ile Fenerbahçe arasında bugün saat 18.00'de oynanması gereken Ziraat Türkiye Kupası maçı, saha zeminini bozması nedeniyle ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda bugün saat 18.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanması gereken Altınordu-Fenerbahçe maçı yağmur yağışının saha zeminini bozması nedeniyle ertelendi.

Saat 16.00 sularında İzmir Atatürk Stadı'nın zemininde inceleme yapan FenerbahçeTeknik Direktörü İsmail Kartal ve Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirterek hakem Volkan Bayarslan'dan müsabakayı tehir etmesini talep etti.

Konu hakkında açıklama yapan Eroğlu, "Zemin çok ağır. Hakeme bu şartlarda karşılaşmanın yapılmaması gerektiğini söyledik. Son kararı Bayarslan verecek" dedi. Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar da Volkan Bayarslan'ın sahaya girerek zemin kontrolü yaptığını ifade ederek, "Top şu anda sekiyor. Hakem kararını karşılaşmanın başlamasına 1 saat kala verecek" diye konuştu.

Hakem Bayarsan, daha sonra birkaç kez çıkıp zemini kontrol etti ve maçın bu şartlarda oynanmayacağına karar verdi. Altınordu-Fenerbahçe maçının ne zaman yapılacağı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)