E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞok, depremin vurduğu mağaza sayısını açıkladı---

Şok, depremin vurduğu mağaza sayısını açıkladı

Şok, depremin vurduğu mağaza sayısını açıkladı
16 Şubat 2023 - 10:24 borsagundem.com

Şok Marketler'i depremde önemli derecede etkilenen ve kapalı kalacağı mağaza sayısını yaklaşık 250 olarak öngördü.

Kahramanmaraş merkezli olan "asrın felaketi" olarak nitelendiren depremler sonrası bölgede bulunan perakende zincirleri de büyük hasar gördü. Şok Marketler, kalıcı olarak kapalı kalacak mağaza sayısını 250 olarak açıkladı.

Şirketten KAP'a yollanan duyuruda, "Bölgede bulunan mağazalarımızdan depremden önemli derecede etkilenen ve kalıcı olarak kapalı kalacağı öngörülen mağaza sayısı yaklaşık 250 olup, mağazalarımızda hasar tespit çalışmaları devam etmektedir. Depolarımız ve mağazalarımızın tümü kiralık ve sigorta kapsamındadır" denildi.

Öte yandan Şok Marketler CEO’su Uğur Demirel, deprem bölgesinde bulunan mağazalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, şirketin halen 10 ildeki 1000 mağazasının 700'ünün açık bulunduğunu açıkladı.

Şok Marketler mi, Migros mu?

 

Kalekim ve Şok Marketler sorusu

 

SPK'dan Şok Marketler'e idari para cezası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,05
En Yüksek: 65,60
En Düşük: 63,85
Değişim 1,25 %
FK: 8,68
PD / DD: 1,79
İşlem Hacmi 927.504.639
Toplam Adet: 14.273.901
Ağırlıklı Ort.: 64,96
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;(16 Şubat 2023 11:23

    buradaki marketlerdeki ürünlerin OHAL önesi ve sonrası devlet tarafıdnan el konulup, yada vergisel oalrak gider yazması talep edilip el konulması ve kordinasyon ile kullanılması dahi yapılmadı. Ki söylemini duymadık. Hatta güvenliklerden dolayı bazı kişilerce yağmalandıklarını izledik. olası afetler, olası bu tarz durumlarda hiç bir hazılık yönetmeliği, planlaması, kımın ne yapacağı gibi bir program yok. Acı ama gerçek. Hiç bir alanda kordineli adım göremedik. Bu en en basit örneği.

  • Mucise Reis : )16 Şubat 2023 23:01

    peçete..hijyenik petler...çocuk bezleri... özel OHAL var, istersen dükkana el koyarsın ne vergisi algısı ? :D ...%23 ne %67 ne ? OHAL ..Bebek mamaları, yaşlı alt bezleri piller vb. bunlar önemli sonuçta. personel enkazda kaldı vb. ama kolluk güçleri el koyarak askeri kamyonlara doldurup AFAD depolara çekebilirdi. Yollarda kar, otobanlar kapalı... Uaçkla rinemiyor hava limanı 7 gün kapalı... Devlet neden el koymasın ? özel OAHL kanunu ile %100 gider yaz kardeşim diyede özel izne bölgesel afet vb yazdırsın... Neyi anlamadın ? Mahalle Delisi ? Oturduğun yöreye göre yorum yazıyorsun. orada haberleşme yok, mazot yok, yol kapalı, kar var, vb.. vatandaş için gereği yapılmalı idi.. göremedik...Börek kim istiyor? enkazdakileri çıkart sen ilk 24 saat...

  • Mahallenin Delisi16 Şubat 2023 22:16

    Gözüm vergisel gider yazmak ne demek? Vergi matrahından indirilmesi diyorsun yani 100 TL'lik malın %23 düşsün %67 hibe olsun demek oradaki mal dağıtabilceğin şekilde mi ki? Gıda yiyecek içecek bölgeye gönderilmesinde sıkıntı yaşanmadı sıkıntı yaşanan konu dağıtımın yer yer gecikmesi ilk günlerde KAPİŞ! Bisküvi hazır aç ye konserve dağıtılabilir sınırlı birde bir çok farklı nokta da kim açacak dükkanı dağıtacak kaç kişinin ihtiyacı giderilecek? Un, pirinç, yağ dağıtsan  kim evine giripte börek açacak?