E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSodrugestvo, Altınyağ’ın varlık satışı için Rekabet Kurumu’na başvurdu---

Sodrugestvo, Altınyağ’ın varlık satışı için Rekabet Kurumu’na başvurdu

Sodrugestvo, Altınyağ’ın varlık satışı için Rekabet Kurumu’na başvurdu
14 Eylül 2018 - 17:47 borsagundem.com

Türk finans piyasalarına nefes aldıran 27,5 milyon dolarlık Altınyağ Kombinaları’nın varlık satışında sıcak gelişme… Sodrugestvo Group’un satışla ilgili olarak Rekabet Kurumu'na başvurduğu açıklandı.

BORSAGUNDEM.COM

İzmir’in köklü sanayi kuruluşlarından halka açık Altınyağ Kombinaları ile Avrupa'nın en büyük yağlı tohum kırımı şirketi Sodrugestvo Group arasında gerçekleştirilen 27.5 milyon dolarlık ( 14 Ağustos tarihli kur üzerinden yaklaşık 176 milyon TL) varlık satışında son aşamaya geçildi…

FİNANS PİYASALARINA NEFES ALDIRAN SATIŞ

Altınyağ Kombinaları adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik ile Sodrugestvo Grup CFO'su Sergey Churkin, COO Kasper Jensen ve Genel Müdür Yardımcısı Igor Ermolenko’nun katıldığı törende atılan ve ‘gergin günlerde Türk finans piyasalarına nefes aldıran imza’ olarak kayıtlara geçen Altınyağ Kombinaları’nın Sordugestvo Group’a satışıyla ilgili olarak Rekabet Kurulu’na başvuru yapıldığı belirtildi.

KAP’TA DUYURULDU

Altınyağ’dan konuyla ilgili olarak KAP’a gönderilen duyuruda, “Yakamoz Yağ ve Ticaret Sanayi A.Ş. tarafından Türk Rekabet Kurumu'na başvuru yapıldığı tarafımıza bildirilmiştir” denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirketimiz ve Bağlı ortaklığımız Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Gürtaş") ile Sodrugestvo Group S.A. arasında devam eden Varlık Satış Devir Sözleşmesi çerçevesinde Sodrugestvo Group S.A. nın Şirketlerimiz varlıklarını satın almak için kurmuş olduğu Yakamoz Yağ ve Ticaret Sanayi A.Ş. tarafından Türk Rekabet Kurumu'na numara 6721 ve SDP 120.01.06. başvuru numarası ile başvuru yapıldığı tarafımıza bildirilmiştir. Ülkemiz İçin hayırlara vesile olmasını dileriz.”

Altınyağ'da 7.5 milyon liralık hisse geri alımı yapılacak

Nureddin Çevik: Altınyağ markası yaşayacak, yeni yatırımlar yapacağız

Altınyağ’dan kriz döneminde umut veren satış

Yeni yatırım kararı alan Altınyağ tesissiz kalmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)