E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıSociete Generale, dolarda gerileme bekliyor---

Societe Generale, dolarda gerileme bekliyor

Societe Generale, dolarda gerileme bekliyor
18 Şubat 2021 - 11:58 borsagundem.com

Societe Generale, dolar/TL'yi yıl sonunda 6,2 bekliyor.

Reuters'ın haberine göre, yatırım kuruluşu Societe Generale TCMB'nin yılın ilk yarısında faiz oranlarını değiştirmesini  beklemezken 3. çeyrekte 100, 4. çeyrekte 100 baz puan daha faiz  indirimi öngörüyor.

Habere göre, kuruluşun son raporunda ayrıca dolar/TL paritesi yıl sonunda 6,2 tahmin edildi. Parite halihazırda 6,9743 seviyelerinden işlem görüyor.

TL lehine fiyatlama sürecek

Şirketlerin açıklanan 2020 yılı bilançoları

Bitcoin fiyatı 250 bin dolara çıkabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hurdacı18 Şubat 2021 13:48

    Biri  Societe Generale kasanın boş olduğunu söylesin . Bir yiğit de 3 ü geçmez diyordu .  6,30 a düşse ne bir ayda soluğu 9 da alır. Şöyle bir şey söylese daha inandırıcı olur biz ülkenizden çıkacağız fakat tencerenin dibini  tam sıyırmadık o zaman anlarım 

  • Bağımsız Düşünce 18 Şubat 2021 13:05

    Türkiye kamu , özel sektör ve hane halkı ile aşırı borçlu bir durumdadır. Tasarruf yapmak ve yeni istihdam yapmak şurada dursun sürekli kamu personeli alımı yapılarak devlet obez hale gelmiştir !!! Kiralık daire ilanlarına bakın ev sahipleri Memura kiralık notu düşmekte . Bir ülkede kamu personel sayısı ve çıkarılan kanun sayısı yükseliyor sa o ülke büyük sıkıntı yaşıyor dernektir.