E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSocGen: Yatırımcının Türkiye'ye yaklaşımı kötümser---

SocGen: Yatırımcının Türkiye'ye yaklaşımı kötümser

SocGen: Yatırımcının Türkiye'ye yaklaşımı kötümser
02 Nisan 2018 - 09:29 borsagundem.com

Societe Generale tarafından yazılan nota göre, yatırımcılar, gelişen piyasa para ve faizlerine eskisi kadar olumlu bakmıyor, Türkiye'ye olan yaklaşım ise kötümser

Societe Generale tarafından Avrupa ve Hong Kong'a olan müşteri ziyaretleri baz alınırak yazılan notta, geçtiğimiz yılın sonunda ve 2018 başında geçerli olan gelişen piyasalara ilişkin iyimser düşüncelerin belirgin şekilde aşındığı kaydedildi.

Şirketin Singapur merkezli EM strateji yöneticisi Jason Daw, "Yatırımcıların gelişen piyasa paraları ve faizlerine ilişkin görüşleri hala olumlu, ancak eskisi kadar olumlu değil" ifadesini kullandı.

Nota göre, yatırımcıların ana endişeleri arasında ticaret savaşı riski ve artan ABD faizleri yer alıyor.

Bir yandan, ülkedeki kalıcı enflasyon, jeopolitik riskler ve iç politikaya yönelik artan riskler göz önünde bulundurulduğunda, yatırımcılar arasında Türkiye'ye ilişkin kötümser bir yaklaşım mevcut.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pala remzi02 Nisan 2018 09:36

    haklılar..bakın örnek batı çimento.sanko ortaklığı ilk meyvesini verdi .tarihi zarar**ve tarihi vergi kaybı.çok önemli izle incele sankolama da neler oluyor....egs ve asya bank travmasımı k.yatıırmcıya.**izle incele**