E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder'e ne oldu?---

Sneijder'e ne oldu?

Sneijder'e ne oldu?
06 Kasım 2016 - 08:10 borsagundem.com

Geride kalan 10 haftada 24 şut atıp gol bulamayan Sneijder, 15 ortasında 1 isabet sağladı

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonlardaki görüntüsünden çok uzakta bir tablo çizen Wesley Sneijder, performans değerleriyle büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şu ana kadar rakip kalelere 24 şut atan ve ağları sarsamayan Hollandalı oyuncu, 15 ortasında ise 1 isabet sağlayabildi. Forma giydiği 652 dakika içerisinde 540 kez topla buluşan ve bunların %21'ini rakibine kaptıran Sneijder, rakiplerinden 23 top çalarken, 115 atağı rakiplerine hediye etti. Sarı-kırmızılı takımda Wesley Sneijder gibi bol şut atan başka bir isim ise Tolga Ciğerci oldu. Ligin birçok alanda lideri durumunda olan Ciğerci de 24 şut çekti. Ancak o da gol atmayı başaramadı.

SNEİJDER KİMLERİ HEDEF ALDI?

Başakşehir yenilgisinin ardından Sabah'ın sorduğu "Her şey iyi olacak mı?" sorusuna, "Bu durum diğer insanlara bağlı. Bu şekilde kazanmamız imkansız" yanıtını veren Wesley Sneijder'in kimleri kast ettiği merak konusu. Sarı-kırmızılı yetkililer, Hollandalı futbolcunun ceza almamak için yaptığı açıklamada isim vermediğini ve başta hakemler olmak üzere saha dışı faktörleri ima ettiğini vurguladı. Ancak bu sözlerinin ardından Hollandalı oyuncuyla ilgili iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sneijder'in kendisine sezon başında 2.2 milyon Euro ceza veren sarı-kırmızılı yönetimi ya da istenilen performansı sergileyemeyen takım arkadaşlarını hedef almış olabileceği ileri sürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)