E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder'dan Galatasaray'dan gitmek mi istiyor?---

Sneijder'dan Galatasaray'dan gitmek mi istiyor?

Sneijder'dan Galatasaray'dan gitmek mi istiyor?
07 Ocak 2015 - 09:38 borsagundem.com

Juventus CEO’su Beppe Marotta, Sneijder ile önemli açıklamalarda bulundu

Dün akşam Juventus ile Inter karşı karşıya gelirken maç öncesi Juventus CEO’su Beppe Marotta Sneijder konusunda son gelişmeleri aktardı.

Sneijder’ın, oynadıkları oyuna çok iyi uyacağını söyleyen Marotta, “Transfer olmaya sıcak baktığını biliyoruz. Fakat şu anda kulübüyle herhangi bir pazarlığımız yok. Çok fazla para istiyorlar. Transfer olabilir ancak sadece izim şartlarımızla. Hali hazırda çok iyi kadromuz var. Pereyra iyi bir seçenek olduğunu gösterdi. Eğer önümüzdeki iyi fırsatlar çıkarsa değerlendiririz. Şu anda ise böyle bir durum yok” ifadelerini kullandı.

Juventus kalecisi Gianluigi Buffon ise Inter maçından sonra yaptığı açıklamada Sneijder’ın bir rakip olarak çok tehlikeli olduğunu söylerken transfer konusunda yorum yapmanın kendisine düşmeyeceğini ifade etti.

Sneijder’ın menajeri Guido Albers, daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı satmaya yanaşmadığını ve onu transfer etmek isteyen kulübün en az 20 milyon euroyu gözden çıkarması gerektiğini söylemişti.

Öte yandan dün akşam sahasında Inter’i ağırlayan Juventus, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)