E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder yokları oynuyor---

Sneijder yokları oynuyor

Sneijder yokları oynuyor
17 Mart 2015 - 13:06 borsagundem.com

Wesley Sneijder'in son iki maçtaki suskunluğu Galatasaray'a pahalıya mal oldu

Galatasaray'ın beyni olan yıldız futbolcu Fenerbahçe ve  Başakşehir maçlarında isabetli şut çekemedi, pozisyona giremedi ve asist yapamadı. Cimbom da 5 puan kaybederek liderlikten indi... 

Üst üste oynadığı Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında 5 puan kaybederek liderliği Beşiktaş'a kaptıran  Galatasaray'da  Wesley Sneijder'in düşüşü de dikkatleri çekiyor... 

Bu sezon özellikle kritik maçlarda attığı goller, yaptığı asistler ve aldığı sorumlulukla Sarı-Kırmızılı takımın liderliğe yükselmesinde büyük pay sahibi olan Hollandalı yıldız son iki maçta büyük hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe deplasmanında 47 kez topla buluşan Sneijder hiç isabetli şut çekememiş ve gol pozisyonuna girememişti. Yıldız futbolcunun bu görüntüsü Galatasaray'ı çok olumsuz etkilemiş ve 1-0'lık yenilgi gelmişti. 

Sneijder, Başakşehir önünde de bekleneni veremedi. Yine 90 dakikayı isabetli şut çekemeden tamamlayan Hollandalı futbolcu, rakip kaleye çok uzak kaldı. 

TAM 34 MAÇTA FORMA GİYDİ 

Snejder'in yaşadığı bu büyük düşüşün fiziki olarak yıpranmasından kaynaklandığı belirtiliyor... 

Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda tam 34 maçta forma giyen Sneijder, birçok karşılaşmada da 90 dakika sahada kaldı. Fiziki olarak çok yıpranan Sneijder'in son iki maçta bu yüzden bekleneni veremediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)