E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder paraya doymadı!---

Sneijder paraya doymadı!

Sneijder paraya doymadı!
06 Haziran 2014 - 06:54 borsagundem.com

Galatasaraylı futbolcu Sneijder aldığı ücretin arkadaşı Muslera'dan düşük kalması nedeniyle babasını kulübe pazarlık için gönderdi

Galatasaray Yönetimi’nin, 2 sezon sonra sözleşmeleri bitecek olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernando Muslera’nın mukavele sürelerini uzatarak, bu oyunculara hatırı sayılır zamlar yapması takım içinde diğer futbolcuları da harekete geçirdi.
Bunların başında ise sürpriz şekilde Wesley Sneijder geliyor. Hollandalı futbolcunun menajerliğini yapan babası ile ortağı Guido Alber’in iki gün önce İstanbul’a gelip Başkan Ünal Aysal ile masaya oturmasının perde arkasında konuşulanlara Milliyet ulaştı.
Buna göre Sneijder için yapılan bu ziyaret, Hollandalı futbolcuya gelen teklifleri değerlendirmek için değil, tamamen yıldız futbolcunun Galatasaray’daki sözleşme şartlarıyla ilgiliydi. Burak, Selçuk ve Muslera ile yapılan yeni sözleşmelerden haberdar olan Sneijder, Uruguaylı kalecinin kendisinden daha çok kazanacağını öğrenince vakit kaybetmeden kolları sıvadı. 1.5 yıl önce devre arasında Inter’den 7.5 milyon euroya transfer edilen Sneijder’in, aldığı 3.2 milyon euroluk senelik ücretinin artırılmasını talep ettiği ve bu nedenle menajerlerin İstanbul’a geldikleri belirlendi.

Dünya Kupası’ndan sonra

Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelen baba Sneijder ile ortağının, “Sneijder, İstanbul’da çok mutlu. Bu nedenle şu an için kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyi kesinlikle düşünmüyor. Bu düzenini bozmak istemiyor. Ama burada kendisiyle ilgili düşüncenizi öğrenmek istiyoruz. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kaldı. Bu süreyi uzatmak ve sözleşme şartlarını yeniden ele almak istiyoruz” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.
Başkan Aysal’ın olumlu bir havada geçen görüşmede yeni şartları konuşmadığı ve bunun için Dünya Kupası’nı beklediği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)