E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder ile Chelsea el sıkıştı iddiası!---

Sneijder ile Chelsea el sıkıştı iddiası!

Sneijder ile Chelsea el sıkıştı iddiası!
17 Ekim 2013 - 16:05 borsagundem.com

Galatasaraylı futbolcu Sneijder'in devre arasında Chelsea forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

İspanyol basını, Wesley Sneijder’in Ocak ayında Chelsea ile sözleşme imzalayacağını iddia etti.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho’nun ısrarla istediği transfer için Hollandalı futbolcu ile İngiliz kulübü arasında anlaşma sağlandığını yazan gazeteler, Galatasaray ’ın bu transfer karşılığında yaklaşık 15 milyon euro bonservis bedeli kazanacağını belirttiler.

İspanyollara göre, Sneijder’in Galatasaray’dan ayrılmak istemesinde iki faktör önemli rol oynadı. Birincisi, Mourinho’nun eski öğrencisini Chelsea forması altında görmek istemesi. İkincisi ise Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Luis Van Gaal'in, 2014 Dünya Kupası için Sneijder'e "daha güçlü bir ligde oynaması" yönünde tavsiyede bulunması.

Van Gaal’ın Sneijder transferi için arabuluculuğa soyunduğunu vurgulayan gazeteler, Sneijder’in Galatasaray’daki performansından memnun olmayan Hollandalı teknik adamın, oyuncusuna "İstikrarsız futboluna devam edersen 2014 Dnya Kupası şansını kaybedebilirsin" uyarısında bulunduğunu öne sürdüler.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Mourinho’nun da geçtiğimiz hafta Galatasaraylı futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve Chelsea’nin resmi teklifini ilettiği belirtildi. Transfer etmek istediği oyuncularla şahsi görüşme yapmasıyla bilinen Portekizli hocanın, Sneijder’dan gelen olumlu cevap üzerine Chelsea yönetimine rapor sunduğu iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)