E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder ihtiyacını açıkladı---

Sneijder ihtiyacını açıkladı

Sneijder ihtiyacını açıkladı
11 Eylül 2013 - 10:11 borsagundem.com

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Andorra’yı 2-0 yendikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu

Hollanda teknik direktörü Louis Van Gaal’in formsuzluğu nedeniyle kadroya almadığı fakat daha sonra Georginio Wijnaldum’un sakatlanmasının ardından milli takıma çağırdığı Wesley Sneijder, dün oynanan Andorra maçında da sahaya ilk 11’de çıktı.
2-0 kazandıkları maçın ardından konuşan Hollandalı yıldız hala tam olarak forma girmediğini söylerken, “Ama geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Bacaklarımda iki maçı da çıkarabilecek güç olması güzel. Gelecek ay da iki tane maçımız var ve tekrar orada olmak istiyorum. Şu anda fit durumdayım, fakat Van Gaal beni daha önce kadroya almamakta haklıydı, fit durumda değildim. Ama üst üste maçlar oynayacağım. Benim ihtiyacım olan da bu” diye konuştu.
Sneijder, Dünya Kupası kadrosunda olmak istediğini de söylerken, “Dünya Kupası gibi bir organizasyonda en üst düzey oyuncular mücadele eder. Kupaya daha çok var ama umarım orada olurum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)