E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder hakkında şok iddia---

Sneijder hakkında şok iddia

Sneijder hakkında şok iddia
10 Kasım 2016 - 09:20 borsagundem.com

Hollanda formasıyla bugüne kadar 124 maça çıkan Sneijder’in, 129 maçla rekoru elinde bulunduran Van der Sar’ı geçebilmek için sakat sakat milli takım kampına katıldığı öğrenildi

Galatasaray’ın 32 yaşındaki tecrübeli yıldızı Wesley Sneijder, önceki gün katıldığı Hollanda Milli Takımı kampında, “Ağrılarım var ama mutlaka oynamak istiyorum” demişti.

Hollanda, önce Belçika ile hazırlık maçı yapıp, ardından Dünya Kupası grup eleme mücadelesinde Lüksemburg ile kozlarını paylaşacak. Sneijder’in forma konusunda bu kadar ısrarcı olmasının sebebi ise çok farklı.

Bugüne kadar 124 kez ülkesi için mücadele eden Wesley, 129 maçla rekoru elinde bulunduran efsane kaleci Van der Sar’ı geride bırakmayı hedefliyor. Ülkesinde gözden düşmek üzere olduğu için de hiçbir maçı kaçırmak istemeyen Sneijder, Belçika ile oynanacak hazırlık maçında bile forma giymek istediğini hocası Blind’e aktardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)