E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder gidiyor---

Sneijder gidiyor

Sneijder gidiyor
05 Aralık 2014 - 07:19 borsagundem.com

Dün Türkiye Kupası maçında evinde Eskişehirspor'u ağırlayan ve 4-2'lik galibiyet alan Galatasaray'da kadro hareketliliği yaşanıyor

Çarşamba akşam Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor ile karşılaşan ve yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçını oynayan Sarı Kırmızılı ekip Galatasaray'da yeni dönemde radikal kararlar alınabilir. Galatasaray'a gelmeden önce Sneijder'in aldığı parayı haketmediğini söyleyen Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sözleşme imzaladığında sözlerinin amacını aştığını söylemiş ve oyuncusuna zeytin dalı uzatmıştı.

SNEİJDER AYAĞA KALMADI

Buna karşın Wesley Sneijder Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a geldiği gün tesislerde ziyaret futbolcuları ziyareti sırasında tüm oyuncular ayağa kalkarken oturmayı tercih etti. Hemen sonrasında Eskişehirspor maçında da forma bulamadı.

2 YERLİ OYUNCU ALINABİLİR 

 Kulüp kulislerinde bu sorunların büyüyebileceği ve buna önlem olarak Sneijder'in önümüzdeki transfer sezonunda kaliteli 2 yerli oyuncu almak üzere satılabileceği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)