E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder: Ceza üzücü ama...---

Sneijder: Ceza üzücü ama...

Sneijder: Ceza üzücü ama...
03 Mart 2016 - 01:09 borsagundem.com

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, UEFA'dan gelen 1 yıl men cezasını üzücü bulduğunu belirterek "Galatasaray her sezon Avrupa kupalarında olmalı" dedi

Galatasaray Futbol Takımı'nın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, UEFA Finansal Kontrol Kurulu tarafından sarı-kırmızılı takıma verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını, üzücü bulduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'la oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Wesley Sneijder, gündemdeki konularla ilgili yöneltilen soruları cevapladı.

UEFA'nın bugün açıkladığı cezaya ilişkin, "Sürpriz bir karar değil. İki yıl ceza da gelebilirdi" diyen Hollandalı oyuncu, "Tabii ki üzücü. Galatasaray her sezon Avrupa kupalarında olmalı. UEFA Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi, her yıl orada yer almalı. Bunun için ben de kendimi üzgün hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu durumun gelecek sezon için planlarında değişikliğe yol açıp açmayacağı sorusuna Sneijder, "Benim pozisyonumu değiştirmez. Burada olmaktan mutluyum. Zor zamanlarda takımıma yardımcı olmaya ve takımım için savaşmaya devam edeceğim" değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder, herhangi bir Çin kulübünün kendisiyle temasa geçip geçmediği sorusuna, "Hayır" yanıtını verdi.

Hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi

Sneijder, özellikle Mustafa Denizli ile ilgili söylediği iddia edilen sözlerin basında yer almasına tepki gösterdi.

Bu haberlerle ilgili yorumu istenen Hollandalı yıldız oyuncu, "Hep aynı şeyler. Bir şeyler söyleyebilirim ama hiçbir şey değişmez. Kimseyle konuşmadım ancak yine de ismim kullanıldı. Ne yazılmak isteniyorsa, benim adımla birlikte yazılıyor. Belki de bu sezon ilk kez burada durdum. Basından kimseyle konuşmak istemedim" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)