E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSMO, Rasulayn kent merkezi ele geçirildi---

SMO, Rasulayn kent merkezi ele geçirildi

SMO, Rasulayn kent merkezi ele geçirildi
12 Ekim 2019 - 12:21 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı dördüncü gününe girdi. Suriye Milli Ordusu, bugün Rasulayn kent merkezinin ele geçirildiğini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO/ eski adıyla Özgür Suriye Ordusu) ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı bugün dördüncü gününe girdi.

Anadolu Ajansı (AA) bu sabah saatlerinde abonelerine servis ettiği haberde dün gece yarısı ABD askeri araçlarından oluşan 5 araçlık konvoyun, Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısındaki Suriye topraklarında bulunan Kamışlı'ya gelerek devriye yaptığını bildirdi.  Kamışlı, Nusaybin topraklarından çıplak gözle görülebilecek yakınlıkta bir konuma sahip bulunuyor. 

Fırat Nehri'nin doğusundaki topraklarda uzun süredir YPG ile ortak devriyeler yapan ABD ordusu, Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla askerlerini sınırdan güneye çekmişti.

SURİYE MİLLİ ORDUSU RASULAYN KENT MERKEZİNİ ELE GEÇİRDİ

Suriye Milli Ordusu, Rasulayn kent merkezini ele geçirdiklerini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ12 Ekim 2019 13:07

    SMO HAYİNLERİ EZE EZE GİRMİŞTİR ELLERİNE SAGLIK HAYIRLI UGURLU OLSUN.

  • BÖRÜ 12 Ekim 2019 12:39

    Artık her yerde ve her gönülde olana kadar durmayacağız..börü dünyaya yayılacak. Börüyü her yerde göreceksiniz..fizikçi, edebiyatcı, asker, siyasetçi,doktor, öğrenci, emekli.... her alanda göreceksiniz

  • Türk Milleti...12 Ekim 2019 12:33

    Cansa Can...Kansa Kan... Yeter ki Sen Dalgalan... Parolamız...