E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiSKTAS: Stratejik yenilik---

SKTAS: Stratejik yenilik

SKTAS: Stratejik yenilik
24 Kasım 2011 - 11:40 borsagundem.com

Söktaş,yeni stratejiler doğrultusunda ileride gerçekleştirilebilecek sermaye piyasası işlemleri için TSKB’den danışmanlık hizmeti alacak.

SÖKTAŞ Yönetim Kurulu, grubun tekstil, tarım ve gıda iş kollarının ayrılması stratejisi doğrultusunda, ileride gerçekleştirilebilecek sermaye piyasası işlemleri için TSKB’den danışmanlık hizmetleri alınmasını karara bağladı.
SÖKTAŞ’ın 23 Kasım 2011 tarihli yönetim kurulu toplantısında onaylanan yetkilendirme sözleşmesine göre, TSKB gruba şu konularda hizmet verecek:
· Şirketin ve iştiraklerinin varlık ihracı ve halka arzı gibi işlemlere hazırlık teşkil edecek şekilde piyasa ve makroekonomik gelişmelerin takibi ve bilgilendirilmesi;
Sermaye piyasası araçlarının kullanımına yönelik görüş ve stratejilerin oluşturulması;
Stratejik yapılanma tavsiyeleri ve sermaye piyasası araçlarının ihracı
SÖKTAŞ’ın TSKB ile imzaladığı yetkilendirme sözleşmesine ilişkin özel durum açıklaması Kamu Aydınlatma Platformunda da yer aldı.
Öte yandan, SÖKTAŞ iştiraklerinden Efeler Çiftliği Tarım ve Hayvancılık A.Ş. de halka arz alternatiflerinin değerlendirilmesi amacıyla TSKB’den danışmanlık hizmeti alacak olup, şirket ana sözleşmesinin İMKB’de işlem görecek halka açık şirketlere ilişkin mevzuata uygun hale getirilmesi ve halka arzla ilgili ön hazırlıklarının yapılması konusundaki çalışmaların başlatılması kararlaştırmıştır.
Şirket hisseleri yüzde 9.66 primle 7.04 fiyattan işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,40
En Yüksek: 6,87
En Düşük: 6,36
Değişim -6,02 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,67
İşlem Hacmi 69.678.888
Toplam Adet: 10.670.412
Ağırlıklı Ort.: 6,58
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POYRAZ24 Kasım 2011 15:07

    ŞİRKETLERİ AYIRIYOR HERHALD EBİRDE ORTAK ALIP BÜYÜYECEK.KENDİ HİSSELERİNİ DE AİDI BİEDE SPEK.BULDUYSA KAĞIDIN FİYATI 30-TL BİLE OLUR.ANLAŞILAN HERGÜN HABER SIKACAK HERGÜN BELKİ YÜKSELECEK BU BENİM YORUMUM BAKACAĞIZ.TAVAN AÇTI BU SABAH ZATEN. 7,04.