E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSkandal sözler için 4.5 yıl hapis istemi---

Skandal sözler için 4.5 yıl hapis istemi

Skandal sözler için 4.5 yıl hapis istemi
28 Şubat 2018 - 17:19 borsagundem.com

Akit TV'de yayımlanan "Gün Başlıyor" programında kullandığı ifadeler üzerine sunucu Ahmet Keser'in "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan cezalandırılması istendi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin iki ayrı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmayı tamamladı. Başsavcılık, Keser hakkında "basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle iddianame hazırladı.

Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul etti.

Ahmet Keser'in yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak. 

NE OLMUŞTU?

Programın sunucusu Ahmet Keser, terör örgütü yandaşlarının 'Afrin'de sivil ölüm' kara propagandasına tepki gösterirken şoke eden sözlere imza atmıştı. Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullanmıştı. 

Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal da bugün Keser'e çok sert tepki göstermişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • .28 Şubat 2018 21:52

    Böyle zırvalamaları desteklemek bu ülkenin ne dinine, ne canını veren etnik milletin dedelerine, ne insanlığa, nede ülkeye hiç ama hiç yakışmıyor. Bu ülkede kimin ne olduğunu sen mi bileceksin ey zat. Bu ülkede x partilide, y partilide, z partilide askerlik yapıyor. Analar kınalayıp evlatlarını vatan savunmasına gönderiyor. ŞU ZİHNİ BOZUK kişiyi destekleyenler asıl vatan ve milleti bölmeye çalışan, bölücüdür. MİLLET TEK OLDUĞUNDA GÜÇLÜDÜR. Kimse kimseyi düşman göstermeye çalışmasın boş yere. millet birlikte millettir. ne mutlu türküm diyene

  • şimdi tam zamanı 28 Şubat 2018 21:27

    Doğru söylemiş niye millet sanki söylediği yerlerde mi yaşıyor ne kadar hain varsa orada lar

  • Tarihçi28 Şubat 2018 18:43

    Bence gelecekte Bşb ve CB olma şansı var.