E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSızma girişiminde bulunan 3 terörist etkisiz hale getirildi!---

Sızma girişiminde bulunan 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Sızma girişiminde bulunan 3 terörist etkisiz hale getirildi!
22 Temmuz 2021 - 13:20 borsagundem.com

Eren-15 operasyonu kapsamında, terör örgütünün, Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Eren-15 Operasyonu kapsamında  Ağrı-Patnos ilçesi Kartavin Dağı bölgesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca müşterek gerçekleştirilen Jandarma İHA - SİHA destekli operasyonda aralarında terör örgütü PKK tarafından yeni görevlendirilen sözde- Erzurum eyalet sorumlusunun da yer aldığı 3 örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilirken, terör örgütünün Doğu Anadolu ve Karadeniz’e sızma girişimleri engellenmiş oldu.

Eylem arayışındaki PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonların devam ettiği söylendi.

MSB paylaştı: Özel Kuvvetler'den sızma atlayışı

 

Yeni elektronik harp gücü "Sancak" TSK'ya teslim edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika22 Temmuz 2021 16:26

    Taliban teröristleri kaçak mülteci olarak sızıyor ve yaptıkları açıklama da net! "Türk yetkililer kararlarını gözden geçirmeyip ülkemizin işgaline devam ederlerse, yirmi yıllık işgalde olduğu gibi onlara da karşı çıkacaktır. Bu durumda doğabilecek tüm sonuçların sorumluluğu başka ülkelerin işlerine karışanların ve bu tür yanlış kararlar verenlerin omuzlarına düşer.”

  • ALİ KODUŞ22 Temmuz 2021 19:05

    Haydi be olradan dünbük , fetöcü ve pkk vatanhaini seni.

  • Atakan22 Temmuz 2021 15:42

    Aslanlarım ellerinize sağlık tırnağınıza taş değmesin

  • azmi22 Temmuz 2021 15:40

    Afgan,Bengladeş,Pakistan sığınmacıları da sızıyorlar ülkeme, hem de binlerce onları da önleseniz. İleride daha çok uğraşmak zorunda kalacağız. Sığınmacı cennetine döndü Güzel Ülkem. Suriyeli sığınmacı Bayram tatiline ülkesine gidiyor, dört ay kalıp yine Ülkeme dönüyor. Bunun haklı biz izahı var mı ? Ülkesinden kaçış nedenleri ortadan kalkmış, gidenleri geri almayın, yeter ya. Çoğaldıkça çoğalıyorlar, ileride çok üzüleceğiz çok..

  • Kerim23 Temmuz 2021 07:06

    Onlar sızma degil nufuz ediyorlar. Oyle binlerlepnbinlerle elini kolunu sallaya sallaya sızma mı olur olsa olsa nufuz olur