E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSiyasilerden Miraç Kandili mesajları---

Siyasilerden Miraç Kandili mesajları

Siyasilerden Miraç Kandili mesajları
02 Nisan 2019 - 21:02 borsagundem.com

Siyasiler, Miraç Kandili'ne ilişkin mesajlar yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "İslam Âleminin ve milletimizin Miraç gecesini tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Miraç Gecemiz Mübarek Olsun." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kandiller dualarımızın kabul edildiği günlerdir. Güzel ülkemizde artık huzura, sakinleşmeye, normalleşmeye ihtiyaç var. Tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve edilen duaların ülkemizde huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli

Bahçeli, Twitter hesabından Miraç Kandili dolayısıyla mesaj paylaştı.

Miracın hem bir mucize hem de manevi bir muvaffakiyet olduğunu belirten Bahçeli, miracı idrak için akıl ve mantığın fevkinde muazzam bir gönül, imanın mükafatını hak etmiş bir irade gücü gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, mesajında, "Mucize beşerin harcı değildir ancak Hak Teala'nın eşsiz bir lütfu, emsalsiz bir keremidir. Zamanlar ve mekanlar üstü hallerin kavranması elbette kolay olamaz. Yüce huzura yapılan nice sırlarla örülü, nice hikmetlerle örtülü seyahatin derin anlam ve mesajına ulaşmak da emek ister, erdem ister, bu da yetmez ahlak ister, itikadi adanmışlık bekler." ifadesine yer verdi.

Berat Albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı Twitter'dan Miraç gecesi için kutlama mesajı yayımladı.

"Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağını, muhabbeti ve birliğimizi güçlendirmesini temenni eder, Miraç gecesinin İslâm Âlemi'ne ve milletimize huzur ve barış ihsan eylemesini Rabbimden dilerim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)