E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSivasspor, Başakşehir'le berabere kaldı---

Sivasspor, Başakşehir'le berabere kaldı

Sivasspor, Başakşehir'le berabere kaldı
09 Şubat 2020 - 18:36 borsagundem.com

Süper Lig'in 21. haftasında Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Karşılıklı atılan gollerin ardından mücadele 1-1 berabere bitti ve iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Süper Lig'in 21. haftasında zirve mücadelesi veren iki takım; Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir  Yeni 4 Eylül Stadı’nda karşıya geldi.

Konuk ekip Başakşehir 67. dakika'da golcü ismi Demba Ba ile öne geçmesine rağmen ev sahibi Sivasspor 80. dakikada Yatabare ile cevap verdi ve karşılaşma 1-1'lik bereberlik ile tamamlandı.

Sivasspor bu beraberlik ile birlikte puanını 42'ye yükselterek maç fazlasıyla lider koltuğuna oturdu. Konuk ekip Başakşehir ise puanını 40'a yükseltti.
Maçtan notlar
DK 9: SİVASSPOR'DAN TEHLİKE! Sağ kanattan yapılan ortayı kaleci Mert elinden kaçırdı, ardından oluşan karambolü Sivasspor savunması uzaklaştırdı.
DK 31: BAŞAKŞEHİR'DEN TEHLİKE! Visca çalımlarla ceza sahasına sokuldu, vuruşu ise Claudemir'den geri döndü.
DK 32: BAŞAKŞEHİR'DEN BİR POZİSYON DAHA! Elia'nın sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında iyi yükselen Demba Ba'nın kafa vuruşu direk dibinden dışarı gitti.
DK 52: BAŞAKŞEHİR'DEN TEHLİKE! Ceza sahasının sol çaprazından içeri giren Demba Ba'nın vuruşu yandan dışarı gitti.
DK 60: SİVASSPOR'DAN TEHLİKE! Mert Hakan'ın ceza sahası dışından yerden çektiği şut direkten döndü.
DK 67: BAŞAKŞEHİR GOLÜ BULDU! Visca'nın ceza yayı üzerinden çektiği şut savunmadan sekip Demba Ba'nın önünde kaldı. Senegalli golcünün vuruşu ise ağlarla buluştu.
DK 80: SİVASSPOR SKORU EŞİTLEDİ! Oyuna biraz önce giren Paul Papp'ın sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında çok iyi bir kafa vuran Yatabare'nin şutu tam köşeden ağlarla buluştu.
Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca mücadele 1-1 berabere tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ______,______09 Şubat 2020 20:49

    sivasspor u asla şampiyon yaptırmaz bu federasyon ve bu hakemler.bal gibi penaltısını vermedi hakem VAR dahi gitmedi çünkü gitse penaltı idi.büyük oyunlar dönmektedir.bu sene ya galatasaray veya fenarbahçeyi şampiyon yaptıracaklardır.