E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞişecam ilk 100'e girdi---

Şişecam ilk 100'e girdi

Şişecam ilk 100'e girdi
21 Aralık 2016 - 15:43 borsagundem.com

Şişecam Topluluğu 2015 Faaliyet Raporu ile dünyanın en prestijli faaliyet raporu yarışmalarından ARC’de yapılan ikinci değerlendirme sonucunda dünya çapında en iyi ilk 100’e girdi

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu, 2015 yılı Faaliyet Raporu ile bu yıl 30. kez düzenlenen ve dünyanın en prestijli tasarım yarışmaları arasında yer alan ARC ödülleri kapsamında yapılan değerlendirmede dünyanın en iyi 100 faaliyet raporu arasına girdi .

Şişecam 2015 faaliyet raporuyla, faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen, ARC’de de (Annual Report Competition) ‘İç Tasarım’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle de layık görülmüştü.

34 ülkeden farklı kategoriler için 2100 başvurunun yapıldığı yarışmaya özel ve kamu şirketleriyle STK’lar ve faaliyet raporu hazırlayan ajanslar başvuruda bulunabiliyor. Ödül alanlar yaratıcılık, yenilikçilik, açıklık, yararlılık kriterleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda belirleniyor. Ön eleme yatırımcı ilişkileri, yazım, tasarım ve fotoğraf konusunda uzman isimlerden oluşan bağımsız bir jüri tarafından yapılıyor. Kazananlar, tasarım firmalarının, faaliyet raporu hazırlayan ajansların ve kurumların üst düzey yöneticilerinin değerlendirmesinin ardından belirleniyor.

1987 yılından bu yana sahiplerini bulan ABD merkezli ARC Ödülleri, bugün dünyada herhangi bir yayın ya da ticaret organizasyonuyla bağı bulunmayan tek faaliyet raporu yarışması olma özelliği taşıyor. Büyük kuruluşlardan orta ölçekli şirketlere, devlet kurumlarından STK’lara ve faaliyet raporu ajanslarına kadar geniş bir katılımcı profilinin başvuru yapabildiği yarışma, faaliyet raporlarını yaratıcılık ve yenilikçilik anlayışı ile hazırlayan firmaları ödüllendirmek ve çalışmalarını uluslararası alanda duyurmak hedefiyle gerçekleştiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih demir21 Aralık 2016 16:30

    iş odaklı büyüme odaklı çalışılınca böyle süper güçler doğuyor.hemde ülkemizdeki şirketlere örnek..birde borsadaki bazı**çeteler tarafından kuşatılan şirketleri acil spk masak denetim altına almalı.**

  • ALPER YILMAZ ATİLLA21 Aralık 2016 16:02

    tebrik eder,başarılarının daim olması temenni ederim.ı