E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞişecam, Hindistan’daki yatırımında yeni hamle yaptı---

Şişecam, Hindistan’daki yatırımında yeni hamle yaptı

Şişecam, Hindistan’daki yatırımında yeni hamle yaptı
15 Haziran 2018 - 07:37 borsagundem.com

Şişecam, HNG Float Glass Limited’in % 49,8 payını 85,4 milyon dolar karşılığında satın alarak % 99,8 hissesinin sahibi oldu.

Şişecam, Hindistan’da % 50 ortak olduğu düzcam üreticisi iştiraki HNG Float Glass Limited’in % 49,8 payını 85,4 milyon dolar karşılığında satın alarak % 99,8 hissesinin sahibi oldu.

Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve kimyasallar olmak üzere dört ana iş kolunda faaliyet gösterdiklerini anımsatarak, potansiyel tüm fırsatları değerlendirmek için çalıştıklarını belirtti.

Kırman, “Büyüme potansiyeli bakımından dünyanın en cazip pazarları arasında yer alan Hindistan, artan refah düzeyine paralel olarak yükselen cam talebiyle önemli bir potansiyele sahip. Bu hamle, topluluğumuzun Hindistan’daki yatırımlarında ana hissedar haline gelmemizle stratejik inisiyatifleri devreye almamızı hızlandıracak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa özgur17 Haziran 2018 16:16

    Borsada en güvenli hisseler cam ve ekgmyohisseleridir uzun vadede zarar ettirmezler

  • Guli15 Haziran 2018 18:38

    Anacm daki oyuncunun da bi kulagini cekseniz baskanim sanki yukari yukari yapip millete malı veriyor gibi 3_80 nere 2_80 nere degilmi kendisine yakisani yapip zirvelere tirmanmaliki gruba yatirim yapanda kazanabilsin nacizane tavsiyemdir

  • akbaba15 Haziran 2018 12:25

    bole şirkelrı yıllarca işletecek insanalar ihtiyazc var dun kurulan şrketler bugun batıyor helal size işbnaksı grubu