E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞişe Cam'dan not açıklaması---

Şişe Cam'dan not açıklaması

Şişe Cam'dan not açıklaması
21 Temmuz 2016 - 10:35 borsagundem.com

Şişe Cam, Moody's'in notunu izlemeye alması ile ilgili açıklama yaptı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından Türkiye  kredi notunda oluşabilecek bir düşüşün, şirketin kredi notunda düşüşe yol açmayabileceğini  ifade etti.

Şirketin KAP'ta yayımlanan duyurusunda "Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin ülke notunu olası bir not indirimi gerekçesiyle izlemeye almasının ardından; aynı doğrultuda Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin kredi notunu da olası bir not indirimi açısından izlemeye almıştır.
Moody's dün akşam yaptığı basın açıklamasında not indirimi ile ilgili izleme kararının esasen şirketin kredibilitesinin Türkiye ekonomisi ile arasındaki ilişkiyi ve şirketin yurtiçi faaliyet ortamından etkilenme riskini yansıttığını belirtmiştir. Diğer taraftan Moody's, şirketin güçlü mali profili ve faaliyetleri sonucu, ülke ile şirketin kredi profili arasında ilişkinin sınırlı olduğu sonucuna varması durumunda, ülke kredi notunda oluşabilecek bir düşüşün, şirketin kredi notunda düşüşe yol açmayabileceğini de ifade etmiştir." açıklaması yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 48,82
En Yüksek: 49,26
En Düşük: 48,52
Değişim 1,54 %
FK: 8,73
PD / DD: 1,05
İşlem Hacmi 1.469.707.654
Toplam Adet: 30.076.497
Ağırlıklı Ort.: 48,93
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)