E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞişe Cam, likidite sağlayıcısı ile sözleşmeyi sonlandırdı---

Şişe Cam, likidite sağlayıcısı ile sözleşmeyi sonlandırdı

Şişe Cam, likidite sağlayıcısı ile sözleşmeyi sonlandırdı
20 Eylül 2016 - 09:40 borsagundem.com

Şişe Cam, likidite sağlayıcı ile hizmet sözleşmesini sonlandırdı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından KAP'a yapılan açıklamada, likidite sağlayıcılığı kapsamında kullanım hakkı ile ilgili olarak bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz 30 Mart 2015 tarihindeki özel durum açıklamasıyla, Borsa İstanbul A.Ş.'nin ilgili mevzuatında düzenlenen Likidite Sağlayıcılığı kapsamında bağlı ortaklığımız Soda Sanayii A.Ş. paylarına likidite sağlanması amacıyla İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile hizmet sözleşmesi imzaladığını duyurmuştu. Süreç içerisinde Borsa İstanbul A.Ş. Ana Pazarda işlem gören  Soda Sanayii A.Ş. paylarının derinliğinde, likiditesinde ve işlem kabiliyetinde gözlenen artış sonucu arzu edilen noktaya ulaşılmış olup,  bahsi geçen hizmet sözleşmesinin sonlandırılmasına karar verilmiştir. Son olarak 14 Ekim 2015 tarihli özel durum açıklamamızda belirtildiği üzere Likidite Sağlayıcılığı işlemlerinde kullanılmak üzere verilen alım hakkı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından kullanılacaktır. İlgili işlem gerçekleştiğinde ayrıca bir duyuru yapılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 47,20
En Yüksek: 47,68
En Düşük: 46,30
Değişim 1,16 %
FK: 8,44
PD / DD: 1,02
İşlem Hacmi 1.129.071.354
Toplam Adet: 24.025.377
Ağırlıklı Ort.: 47,00
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)