E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta ortalık karıştı---

Şırnak'ta ortalık karıştı

Şırnak'ta ortalık karıştı
06 Kasım 2015 - 23:23 borsagundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen gruplara güvenlik güçleri müdahalede bulundu.

Alınan bilgiye göre, ellerinde uzun namlulu silah bulunan yüzleri kapalı bir grup, Nusaybin Caddesi'ndeki otobüs terminaline gelerek, yolcuları araçlardan indirdi. Otobüs ve yoldan geçen araçların kontaklarına el koyan, caddeyi araçlarla trafiğe kapatan silahlı grup, olay yerine gelen güvenlik güçlerine molotofkokteyli, havai fişek ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Cudi, Nur, Sur ve Yafes mahallelerinde toplanan yüzleri kapalı diğer gruplar ise biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulunan polise molotofkokteyli ve havai fişeklerle karşılık verdi. Müdahalenin ardından kaçan göstericiler, bir banka ile PTT şubesini ateşe verdi.

Şırnak merkezde Yeni ve Dicle mahallelerinde yoldan geçen zırhlı polis araçlarına uzun namlulu silahlarla ateş eden kişiler, güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle ara sokaklara kaçtı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim ozbek06 Kasım 2015 23:41

    ellerine bir şey gecmeyeceğini bile bile her tarafı yakıp yıkıyorlar develete millete zarar ve huzursuzluk veriyorlar hastane yakıyorlar tabibler odasından ses yok şantiye yakıyorlar mimarlar odasından ses yok sonrada yuzde elli olunca millet aptal aptal sizsiniz be gezi zekalılar millet ferasetli tak tak tak tokat haydi yolunuza yemezler siz viskiye devam