E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta hain saldırı: 3 şehit---

Şırnak'ta hain saldırı: 3 şehit

Şırnak'ta hain saldırı: 3 şehit
10 Kasım 2015 - 23:03 borsagundem.com

Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki zırhlı polis aracına teröristlerce yapılan saldırı sonucu 3 polis şehit oldu

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

3 polis memuru kaldırıldıkları Silopi Devlet Hastanesi’nde şehit oldu. Saldırıda yaralanan ve tedavisi süren 4 polis memurundan birinin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Silopi’nin Şehit Harun Boy Mahallesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına saat 21.30 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda açılan ilk ateşte 4 polis memurunun yaralandığı bildirildi. Yaralı polisler, Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan polislerden üçü şehit oldu. Yaralanan dört polis memurundan birinin durumunun da ağır olduğu belirtildi.

Saldırının ardından güvenlik güçleri PKK’lı teröristlerı etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ilçede operasyonlar devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil11 Kasım 2015 02:17

    Şırnakın nüfusu kaç ya,,nasıl orada terörist yaşar.Kimin ne olduğu,ayna gibi görülmesi lazım.İstanbul değil ki kardeşim orası.

  • murat10 Kasım 2015 23:37

    Ya kardesim terorist roket atiyor polisimiz silahla karsilik veriyor polise neden agir silahlar verilmiyor sorumlular cezalandirilmali bence boyle terorle mucadele olmaz muz cumhuriyetindemiyiz bu nedir benim aklim almiyor polis san ki yabanci ulkenin polisi kardesim butun imkanlarinizi polis asker icin kullanin adamlari olume gonderiyoruz bizler onlara layik olamadik bizleri umarim affederler