E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta hain saldırı: 1 şehit---

Şırnak'ta hain saldırı: 1 şehit

Şırnak'ta hain saldırı: 1 şehit
22 Aralık 2015 - 21:11 borsagundem.com

PKK ve gençlik yapılanmasını Güneydoğu'daki bazı ilçelerden temizlemeye yönelik büyük operasyon devam ederken, bu akşam Şırnak'tan acı bir haber geldi

Güneydoğu'da yerleşim birimlerinden terör örgütünün temizlenmesine yönelik operasyonlar sürüyor. Operasyonlar, Ankara'da ilgili birimlerde yakından izleniyor.

Cizre, Silopi, Sur ve benzeri ilçelerde, PKK'nın gençlik yapılanmasının önemli ölçüde çökertilmesi, halkın terör örgütüne destek vermemesi üzerine; PKK - KCK yapılarının yeni eylemlere yönelme hazırlığına girdiği değerlendirmeleri yapılıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; bugün teröristlerin Şırnak il merkezinde bazı kamu kurumlarına saldırıda bulunacağı istihbaratı alındı. Bunun üzerine tedbir almak için harekete geçen bir polis aracına, teröristler tarafından roketli saldırıda bulunuldu.  Araçtaki bir polisin şehit düştüğü, iki polisin ise yaralandığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Refik23 Aralık 2015 00:16

    Kalleş pkk asla bizleri sindiremeyecek korkutamayacaksın çünki bizim mayamız sağlam karışık değil...Allah şehidimize peygamber(ASV) şefaati nasip eylesin