E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta anons sesleri---

Şırnak'ta anons sesleri

Şırnak'ta anons sesleri
08 Nisan 2016 - 16:17 borsagundem.com

Silopi'deki operasyonlar Başak Mahallesi'nde yoğunlaştı

Şırnak'ın sokağa çıkma yasağı bulunan Silopi İlçesi'nde güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını Başak Mahallesi'nde yoğunlaştırdı. Belirlenen PKK hedeflerine bugün top atışları yapıldı.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 5 Nisan gecesi PKK'lıların 1 polisin şehit edilmesi, 4 polisin de yaralanmasına neden olan saldırısının ardından ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edilip, PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlar başlatılarak, bazı bölgeler abluka altına alındı. Barbaros Mahallesi'nde başlatılan operasyon bugün Başak Mahallesi'nde yoğunlaştırılırken, belirlenen hedeflere top atışları gerçekleştirildi. Operasyonlar sırasında Başak Mahallesi'ndeki bir evde yangın çıktığı ve daha sonrasında ise yangının iki katlı binaya bir binaya sıçradığı görüldü. Evlerden çıkan dumanlar şehrin birçok noktasından izlendi.

Zaman zaman silah seslerinin geldiği ilçede polisler zırhlı araçlardan vatandaşları sokağa çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)