E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'a büyük sevkiyat---

Şırnak'a büyük sevkiyat

Şırnak'a büyük sevkiyat
29 Ekim 2015 - 19:59 borsagundem.com

Şırnak'ta büyük bir askeri sevkiyat gerçekleştirildi.

Cizre İlçesi yönünden gelen ve yaklaşık 30 araçtan oluşan kirpi, kobra, TOMA ve akrep olarak adlandırılan zırhlı araç ile otobüslerden oluşan askeri konvoy, sıkı güvenlik önlemi altında Şırnak çevre yolundan geçerek 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na giriş yaptı.

Cizre tarafından karayoluyla gelen konvoyda frekans karıştırıcı jammer ve kobra tipi zırhlı araçlarla sıkı bir şekilde güvenlik önlemi alındığı gözlenirken, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na sevkedilen komando askerleri daha sonra uygun görülen birliklerde konuşlandırılacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete29 Ekim 2015 20:20

    TSK.leri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde;Türk ulusunun düşmanlarını yok edecek güçtedir.Başta vatan haini PKK.ve yandaşlarını gebertmek,1000 yıllık Türk yurdunun korunması,Türk ordusunun en önemli görevi olmalıdır. Vatan savunması TSK.nin öncülüğünde ,Türk milleti tarafından gerçekleştirilmelidir.Yaşasın T.C..Yaşasın Türk ordusu...