E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSınırda askeri hareketlilik: YPG bayrakları indirildi---

Sınırda askeri hareketlilik: YPG bayrakları indirildi

Sınırda askeri hareketlilik: YPG bayrakları indirildi
05 Ağustos 2019 - 22:42 borsagundem.com

Akçakale ile bitişik yerleşim yeri olan Suriye tarafındaki Tel Abyad’da bölgeyi kontrol altında tutan terör örgütü YPG'nin bayrakları indirildi

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde, askeri hareketlilik yaşandığına ilişkin bilgiler gelirken, kentin hemen bitişiğinde, Suriye tarafında yer alan Tel Abyad’daki terör örgütü YPG bayrakları indirildi.

T24'te yer alan habere göre, söz konusu bayrağın bugün öğleden sonra indirildiği bildiriliyor. Akçakale’den rahatlıkla görülen söz konusu bayrağın yerine başka bir bayrak ya da flama ise asılmadı.

Erdoğan "Fırat'ın doğusuna gireceğiz" demişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Bursa'da yaptığı konuşmada Suriye'nin kuzeyine ilişkin, "Biz Afrin'e girdik, Cerablus'a da girdik, biz El Bab'a da girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya'yla da paylaştık, Amerika'yla da paylaştık. O bölgede güvenlik koridoru oluşmalı" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sülo07 Ağustos 2019 19:34

    Bunların işini bitirip içerdeki şerefsizler kaçmadan hiç birine çıkış vermeyin şu an çoğu Türkiye cumhuriyeti mejlisinde O ötenleri O zaman görmek isterim

  • Özdemir06 Ağustos 2019 10:51

    Harekat iki taraflı başlatılmalı bu şerefsizler ıraktaki kaçış noktalarına varmadan gebertilmeli

  • Can06 Ağustos 2019 06:22

    Canlı bırakmayın ki daha sonra başımıza tekrar sıkıntı olmasınlar. Omuz üstünde baş bırakmayın.

  • .06 Ağustos 2019 00:12

    bizi ve askerimizi öldürenler hemen karşımızda ne acı... çoktan etkisiz hale getirilmeliydiler

  • KAZIM KARTALGÖZLÜ05 Ağustos 2019 23:21

    KORKU SALDI SİZLERİ NE ABD NEDE BATILI ÜLKELER KURTARABİLECEKLER.SİZLERİ ELİMİZDEN KİMSE ALAMAYACAKLAR.HESAP GÜNÜ GELİP ÇATMIŞTIR.YAPTIKLARINIZIN HESABINI BİR BİR VERECEKSİNİZ.

  • HALİL TÜRK05 Ağustos 2019 23:08

    BU ŞEREFSİZLER ABD Yİ ARKALARINA ALARAK YILLARCA 50 000 ÜZERİNDE VATANDAŞIMIZI KATLETTİLER.İNTİKAM VAKTİ GELMİŞTİR.NE ABD Yİ NEDE HİÇ BİR BATILI DEVLETİ DİNLEMEMEMİZ GEREKMEKTEDİR.BUNLARA YILLARCA EKONOMİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZI ÖLDÜRMEMEMİZ HESABINI SORMA VAKTİ GELMİŞTİR.EN AZ 10 000 ŞEREFSİZİ BU SEFER GEBERTECEĞİZ.