E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Oğan MHP'den ihraç edildi---

Sinan Oğan MHP'den ihraç edildi

Sinan Oğan MHP'den ihraç edildi
26 Ağustos 2015 - 12:24 borsagundem.com

MHP'li eski Milletvekili Sinan Oğan partisiyle ilişiği kesildi

Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan MHP’den ihraç edildi. Oğan son olarak, MHP'nin erken seçimde baraj altında kalabileceği yönündeki sözleriyle gündeme gelmişti.
 
Sinan Oğan için MHP Merkez Disiplin Kurulu'nda yapılan oylamada, oy birliği ile ihraç edilmesine karar verildi.

Sinan Oğan son olarak “MHP 1999'daki sürprizi yakalayabilir. Ama yapamazsa da 2002' deki hezimeti yaşayabilir” şeklinde sözleriyle gündeme gelmişti.

MHP 1999 genel seçimlerinde yüzde 18 oy alarak sandıktan ikinci parti olarak çıkmış ve büyük bir sürpriz yapmıştı. Bu başarı ile DSP-MHP-ANAP koalisyonunda ikinci büyük ortak olan MHP, 2002 erken seçimlerinde ise yüzde 8,3 oy oranı ile baraj altında kalarak TBMM'ye girememişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALPTUĞ 26 Ağustos 2015 13:46

    Sayın bahçeli sana kim akıl vermişse hata yapmışsın bütün açık oturumlarda ,siviltoplum örgütlerinin toplantılarında muhaliflerin korkulu rüyası bir bozkurtu harcadığını zannediyorsun ama çok büyüttün hainleri sevindirdin TÜRK MİLLETİ sağolsun.

  • Hilal26 Ağustos 2015 13:28

    Secimde liderlerin liste başı taptığı halkın karşısında gözükmeden meclise giren fertler olduğu müddetçe sinan gibi yiğitler her zaman tek kalır ve harcanır butip siyasi hareketlerde silinir ama bir gün bu aslanlar yine aranır olur sayın BAHÇELİ yanlış yapmış keşke partide çeket ilikleyenlerin yarısını ihraç etseydi.

  • seçmen26 Ağustos 2015 13:05

    MHP seçmenine AKP İle verdiği sözleri unutup sözde esip gürleyip , gerçekte gizli ortağı gibi davranan Bahçeli önümüzdeki seçimlerde tarih olur.

  • sadık26 Ağustos 2015 12:32

    isabet olmuş