E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Aygün savcıya ifade verdi---

Sinan Aygün savcıya ifade verdi

Sinan Aygün savcıya ifade verdi
24 Aralık 2019 - 18:31 borsagundem.com

Eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li meclis üyeleri hakkında rüşvet iddiasıyla yaptığı suç duyurusuna ilişkin soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesince mühürlenen Togo Kuleleri inşaatının müteahhidi olan eski CHP Milletvekili Sinan Aygün, avukatıyla birlikte öğle saatlerinde Ankara Adalet Sarayı’na geldi.

Aygün burada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş ve bazı Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri hakkında açılan soruşturmayı yürüten Memur Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet savcısına ifade verdi.

İDDİALARI SAVCIYA ANLATTI

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aygün, savcının daveti üzerine adliyeye geldiğini, basın toplantısı ve televizyonlarda dile getirdiği iddiaları savcıya anlattığını söyledi.

SAVCILIĞA BELGE SUNULACAK

Savcının kendisinden bazı belgeler talep ettiğini, bunları dosya halinde sunacağını ifade eden Aygün, “Televizyonda sunduğumuz belgeleri avukatlarımız hazırlayacak, yarın öbür gün sunacağız.” dedi.

GÖRÜNTÜ ALINACAK

Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleriyle görüşme yaptığı odaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin polis marifetiyle savcılık tarafından temin edileceğini, savcılığın Ankara Büyükşehir Belediyesinden de görüntü alacağını söyledi.

SES KAYITLARINA DA BAKILACAK

Savcılığın ses kayıtlarına da bakacağını dile getiren Aygün, Mansur Yavaş ile Ömer Koçak, Coşkun Torun, Haydar Demir ve Berkay Gökçınar’dan şikayetçi olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

Sinan Aygün, Mansur Yavaş ve üç CHP’li belediye meclis üyesini rüşvetle suçlamıştı.

Aygün'ün iddiaları ve açıklamaları sonrası İçişleri Bakanlığı, iddiaları araştırmak üzere bir mülkiye müfettişi görevlendirmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A. A.25 Aralık 2019 01:29

    Her ikisi de CHP'li. Neymiş, demek ki her parti de hırsız, yolsuz varmış. Bunlar iktidar olsa bir iş yapmadıkları gibi malı o biçim götüreceklermiş.

  • mehmet yılmaz 25 Aralık 2019 01:03

    Atadadan dededen chp lide  olduğunu söyleyenin  iddia edilen mülkü  950 milyon  tl eder deniyor  ,kökten chplinin istediği 550  milyon tl. FAKİRLİK EDEBİYATI chp de insanı milyarder ediyor.zavallı chpliler koyun gibi bunlara oy veriyor yazıııık !!

  • ...24 Aralık 2019 19:08

    Herkes verebilir. kanunlara aykırı durum varsa verecen kardeşim. DÜmen yapmışsın o binalarda mütehaitler anlatıyor dönen dümenleri terbiyesiz. izin verend eöyle