E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞimşek'ten seçim vaadi açıklaması---

Şimşek'ten seçim vaadi açıklaması

Şimşek'ten seçim vaadi açıklaması
07 Kasım 2015 - 14:16 borsagundem.com

Maliye Bakanı Şimşek, AK Parti'nin seçim vaatleri için, 'Vaatlerimizi en kısa sürede yerine getireceğiz' dedi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vaatlerle iilgili bir beklenti olduğu bildirerek, "Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz" açıklamasını yaptı. 

TBMM'de 26. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek kayıt yaptırdı. 

Meclis'e eşi Esra Şimşek ile ikiz kızları Sara ve Azra ile birlikte gelen Şimşek, kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin, "seçimin ardından mutlu bir tablo" ifadesi üzerine Şimşek, "Hamdolsun hem ülke olarak hem aile olarak oldukça mutluyuz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu. 

Vaatlere ilişkin bir beklenti olduğunun belirtilerek, "Ne kadar sürede bu beklentiler yerine gelir?" sorusu üzerine Şimşek, şunları söyledi: 

"Vaatleri öngördüğümüz en kısa süre içerisinde yerine getireceğiz. Ama bence daha önemlisi uzun vadede vatandaşımıza ciddi kazanımlar sağlayacak olan reformları hayata geçirmektir. Bence AK Parti'nin en önemli vaadi reformdur. Reformları biz gerçekleştirebilirsek başarılı olacağız inşallah." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekrem eren08 Kasım 2015 08:48

    ihale yasası ne olacak,bak belediye başkanınız ihale verdik demesi hakkında ne düşünüyorsun nereden buldun yasası çıkacakmı

  • Kaçan Grup07 Kasım 2015 22:35

    Asgari ücret davul zurnayla 1300 TL olur, ama verien 2 yılda enflasyonla sessizce geri alınır.

  • Kayyumcu07 Kasım 2015 18:49

    Çerezci bakan kaynağın nerde diye sorduklarinda ne gosterecen boş ver vaad yerine asgari ücreti 750 yapın zamları dayayıp emekliye bundan sonra hiç zam vermeyin halkın paraya ihtiyacı yok halk çok zengin olduğu için tercihi siz oldunuz