E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞimşek: Yatırım maliyetleri azaltılacak---

Şimşek: Yatırım maliyetleri azaltılacak

Şimşek: Yatırım maliyetleri azaltılacak
12 Şubat 2018 - 12:06 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Şimşek, önümüzdeki dönem özellikle cari açığı düşürmeye yönelik yatırımları destekleyeceklerini belirterek, "Prosedürleri, maliyetleri azaltacağız çünkü Türkiye'nin yatırımlara ihtiyacı var" diye konuştu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Fonu Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Şimşek burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yatırımlara ihtiyacı olduğunu söyledi ve bu nedenle prosedürleri, maliyetleri azaltacaklarını ifade etti.

"Özellikle cari açığı düşürmeye yönelik yatırımları daha çok destekleyeceğiz" şeklinde konuşan Şimşek, "Önümüzdeki dönemde altyapı yatırımları, Ar-Ge ve inovasyon ile beşeri sermaye bizim öncelikli alanlarımızdır, kaynaklarımızı, çabamızı buraya yoğunlaştıracağız" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2018 13:08

    SONUÇ BELLİDİR .SİLAH VE TERÖR ÖRGÜTLERİNE FİNANS KAYNAĞI.

  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2018 12:52

    siyasi ekonomi finansal olarak zaten ülkede bölüçülük tavan yapmış sermaye akışlarında haksız kazançlar ve işbirliği tavan yapmış.EN AZINDAN VATANDAŞ BİLİR VERGİLERİN VE BORÇ YÜKÜNÜN NERELERE HARCANDIĞINI VE ÜRETİM SEKTÖRLERİNİN ÜRETİME DAYALI GERİ DÖNÜŞÜMÜ OLDUĞUNU

  • KARTALAĞABEYLİ12 Şubat 2018 12:42

    devlet yapsın.devlet sektörlerini üretim sektörlerine dayalı genişletsin geliştirsin

  • Bünyamin12 Şubat 2018 12:39

    Asgari ücret 2,500 TL olmalı....