E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı'ndan Hollanda'da 6. mağaza---

Simit Sarayı'ndan Hollanda'da 6. mağaza

Simit Sarayı'ndan Hollanda'da 6. mağaza
15 Temmuz 2013 - 14:47 borsagundem.com

Gördüğü yoğun ilgi üzerine büyümeye devam eden Simit Sarayı, Hollanda'da yeni bir mağaza daha açtı

Simit Sarayı, Hollandalıların yoğun ilgisi üzerine büyümeye devam ediyor. Simit Sarayı, Hollanda’daki altıncı mağazasını Deventer’de hizmete sundu.
2013 sonuna kadar Hollanda’da 15 mağazaya ulaşacak
Hollanda’da gördükleri ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Kavukcu, “Hollanda’daki ilk mağazamızı Ağustos 2010’da Den Haag’da (Lahey) açmştık. Gördüğümüz yoğun ilgi üzerine açılışlarımızı hızlandırma kararı aldık. Temmuz 2011’de Rotterdam, Aralık 2012’de ise Amsterdam mağazalarımızın açılışlarını gerçekleştirdik. Bunları Şubat ayında Beijerlandselaan ve Mart ayında ise Meent Simit Sarayı mağazaları izledi. Son olarak hizmeti sunduğumuz Deventer Simit Sarayı ile birlikte Hollanda’daki mağaza sayımızı arttırıyoruz. Yıl sonunda Hollanda’da 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Şu anda Hollanda’da bulunan mağazalarımızda günde 10.000 kişiye hizmet veriyoruz” dedi.
130 metrekarelik Deventer Simit Sarayı mağazasının menüsünde; klasik simitten kaşarlı, sucuklu, sucuklu-kaşarlı, kaşarlı-zeytinli simit çeşitlerine; açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara, geleneksel Türk çayı ve kahvesinden diğer içeçek alternatiflerine kadar uzanan atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün gamı yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)