E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSilvan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi---

Silvan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Silvan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi
02 Ekim 2015 - 10:20 borsagundem.com

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bu sabah saat 06.00’ dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde kaymakamlık bugün saat 06.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan etti. İlçede  sabah saatlerinden itibaren silah ve patlama sesleri yükseldi. Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün sabah saatlerinde evlerinden çıkıp birlikleri gitmek için otomobile bindikleri sırada astsubay Tolga Topçuoğlu, uzman çavuş Sinan Uçan, PKK'lıların uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit oldu.

Askerleri şehit eden PKK'lıları etkisiz hale getirmek için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Silvan Kaymakamlığı operasyonların sürdüğü ilçede bugün saat 06.00'dan ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı. Yasak kararı camiler ve polis araçlarından yapılan anonslarla halka duyuruldu. Güvenlik güçlerinin PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonların sürdüğü ilçenin bir çok yerinden sabah saatlerinden itibaren yoğun silah ve patlama sesleri yükseldi. Silah seslerin sürdüğü ilçede güvenlik güçlerinin operasyonları de devam ediyor.

Bu sabah sokağa çıkma yasağı ilan edilen Silvan'da özel harekat  timleri ve komandoların da katılımıyla operasyon başlatıldı. İlçenin 4 noktasında  sürdürülen operasyona 2 helikopter havadan destek verirken, yüksek binalara da  keskin nişancıların yerleştirildiği gözlendi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)