E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSilivri Cezaevi'ni soydular---

Silivri Cezaevi'ni soydular

Silivri Cezaevi'ni soydular
07 Aralık 2019 - 10:44 borsagundem.com

Silivri Cezaevi’nin ihaleyle satın aldığı 300 bilgisayar bir gecede çalındı. Polis alarma geçti, bilgisayarlar satılmak üzereyken yakalandı, 17 kişi gözaltında.

Adalet Bakanlığı tarafından Silivri Cezaevi’nde kullanılmak üzere ihaleyle 300 bilgisayar alındı. Yaklaşık 20 gün önce cezaevinin deposundan yeni alınan 300 bilgisayar bir gecede çalındı. Görevliler depoyu açtıklarında bilgisayarların olmadığını bildirince savcılık soruşturma başlattı. Tüm kameraları incelemeye alan polis, araç giriş-çıkışlarından Ç.G. isimli zanlıyı tespit etti. 

POLİS, MÜŞTERİ KILIĞINDA 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü hırsızlık olayını çözmek için özel ekip kurdu. Yapılan takip sonucunda çetenin bilgisayarları internet yoluyla satmaya çalıştığı tespit edildi. İddiaya göre cezaevi çalışanlarının da yardımıyla gerçekleşen olaya karışan Ç.G ile birlikte olan F. İ ve 3 kişinin de kimlikleri belirlendi. Bilgisayarların yurtdışından getirildiğini söyleyerek bazı şirketlere ve internet üzerinden satıldığını tespit eden polis, önceki gece hırsızlara müşteri kılığında ulaştı. Yeni kurulan bir şirket için alıcı gibi görünen polisler, hırsızlardan çok sayıda bilgisayar alacaklarını söyleyince pazarlık yapıldı. Hırsızlar bir kamyonete doldurduğu bilgisayarları polise getirince operasyon yapıldı. 

Kamyonet sürücüsü M.D. ve seri operasyonlarda hırsızlık olayına karışan 17 kişi gözaltına alındı. Polis, hırsızlık şebekesine cezaevinden yardım eden personellerle ilgili de çalışma başlattı. (Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika08 Aralık 2019 04:43

    Liyakat yerine parti üyesi olmak şartıyla  personel almanın sonucu.

  • Silivri ne ki...07 Aralık 2019 22:25

    Memleketi soyup soğana çevirdiler.

  • SilivrioBy07 Aralık 2019 22:10

    Oradan dışarı bir şey çıkması imkansız. Yakında kokusu çıkar. Tahmin8mce bilgi dolu pc leri yeniler ile değiştirip çalıntı süsü ile dışarı çıkarttılar. Buda benim komplo teorim.

  • fetö işi07 Aralık 2019 18:44

     bu iş adi bir hırsızlık işi değildir. cezaevi kayıtlarını fötö tutuklu bilgilerini çalmış olabilirler. bu devlette hiç uyanık memur kalmadı mı yaa. 

  • haramzadeler07 Aralık 2019 14:23

    aç tavuk buğday ambarı deler .memleketin durumu malesef..

  • mustafa temiz07 Aralık 2019 13:54

    iyiki mahkumlari kacirmamislar 300 bilgisayar calinana kadar gormedilerse hapishane bosalsa kimsenin haberi olmaz boyle bir olay olsa olsa meksikada olurdu onlarida gectik  (M) 

  • bir yorum.07 Aralık 2019 12:20

    Eeee hırsızlar cezaevinden kader mahkumu deyip salıverilirse olacağı bu.sonunda yattıkları cezaevini bile soyabilirler

  • İyi ya07 Aralık 2019 11:51

    Verin içerde oynasınlar

  • ŞAŞKİN.07 Aralık 2019 11:36

    BU NASİL OLABİLİR İYİKİ CEZA EVİNİDE GOTURMEMİSLER !!!