E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiSilikon Vadisi'nde Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi konuşuldu---

Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi konuşuldu

Silikon Vadisi'nde Türkiye'nin Milli Teknoloji Hamlesi konuşuldu
10 Mart 2019 - 09:55 borsagundem.com

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, ABD’nin önde gelen eğitim kurumlarından Stanford Üniversitesinde yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki 10 yılda uzay çalışmalarına daha fazla kaynak ayıracağız" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, ABD'deki temasları kapsamında California eyaletinde bulunan Silikon Vadisi'ni ziyaretinin ardından, Stanford Üniversitesinde 90 kişinin katılımıyla düzenlenen "Yıkıcı Teknolojiler" başlıklı panelin açılış konuşmasını yaptı.

Türkiye'nin 2002'den bu yana teknoloji geliştirme yolunda attığı adımları katılımcılarla paylaşan Kacır, "Türkiye, 5 binden fazla Teknopark şirketi, bin 400'ün üzerinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezi, 150 binin üzerinde Ar-Ge personeli ile çok büyük bir kapasite oluşturdu. Bu kapasite de meyvelerini vermeye başladı." ifadelerini kullandı. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa10 Mart 2019 10:22

    Lan yiyecek ekmek buldukta uzay geri kaldı.Allahın marulu ot lan kendi yetişen 8 lira onu alamıyoruz sen uzay diyırsun ya geç işine bak boş adamlarr mantıksız konuşmalar

  • Vatan kale10 Mart 2019 15:26

    Gelecek turkiyenin, sahada ol tribunde degil