E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSigthorsson ile yollar ayrılıyor---

Sigthorsson ile yollar ayrılıyor

Sigthorsson ile yollar ayrılıyor
12 Kasım 2016 - 09:48 borsagundem.com

İvan Lendric’i yakın takibe alan Galataray izleme komitesi, sarı-kırmızılı yönetim için detaylı bir transfer raporu hazırladı. Ayrıca Galatasaray, İzlandalı futbolcu Sigthorsson ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor

Sezon başında İzlandalı golcü Sigthorsson'u transfer eden ancak sakatlıkları sebebiyle bir türlü kadroya giremeyen futbolcuyu göndermeyi düşünen Galatasaray yönetiminin Bosna Ligi'nde forma giyen İvan Lendric'i istediği aktarıldı.

Sarı kırmızılıların uzun süredir izlediği golcü futbolcuyu Hırvat basınından 'eZadar' da doğruladı. Devre arasında kadrosunu takviye etmesi beklenen sarı kırmızılıların 25 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği ifade edildi.

Haberde Galatasaray'sın scout ekibinde yer alan Murat İnan'ın geçen hafta oynanan Zeljeznicar- Sloboda mücadelesini izlediği ve detaylı bir rapor hazırladığı aktarıldı. Öte yandan 25 yaşındaki golcüyü Galatasaray'a öneren kişinin sarı-kırmızılı takımın eski santrforu Tarık Hodzic olduğu belirtildi.
İvan Lendric, bu sezon Zeljeznicar formasıyla ligde 15 resmi maça çıktı. Lendric bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterirken 1 de asist yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)