E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSıcaklıklar 6 derece düşecek---

Sıcaklıklar 6 derece düşecek

Sıcaklıklar 6 derece düşecek
08 Temmuz 2016 - 10:24 borsagundem.com

Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli yağış uyarı yapıldı

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalması beklenirken, kuvvetli yağış uyarısı geldi. Yağışların özellikle Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde kuvvetli, Samsun'un doğu kesimleri, Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Yağışların kuvveti nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, lokal dolu, yıldırım gibi olumsuz şartlara karşı, tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin güney kesimlerinin parçalı ve az bulutlu, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Sivas, Kayseri, Niğde, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Artvin çevrelerinde kuvvetli, Samsun'un doğu kesimleri, Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Rize çevreleri ve Artvin'in kuzey ilçelerinde yerel olarak aşırı olması öngörülüyor.

Bazı illerde hava durumu

İstanbul: Parçalı bulutlu. (29)

Ankara: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu (29)

İzmir: Az bulutlu ve açık.(34)

Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (34)

Antalya: Az bulutlu ve açık. (38)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların doğu ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. (27)

Erzurum: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması öngörülüyor. (23)

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu. (38)  

Bölgelerde hava durumu 

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Rüzgarın, güney kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu. Rüzgarın, Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-60 Km/sa) esmesi öngörülüyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, kıyıları ile Düzce, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Artvin çevrelerinde kuvvetli, Samsun'un doğu kesimleri, Ordu, Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Rize çevreleri ve Artvin'in kuzey ilçelerinde yerel olarak aşırı olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak ve Hakkari dışında bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey ve batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)