E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarShiba Inu’yu geride bırakacak altcoin---

Shiba Inu’yu geride bırakacak altcoin

Shiba Inu’yu geride bırakacak altcoin
08 Aralık 2021 - 17:04 borsagundem.com

crypto.com Coin’in hızlı yükselişi, bu haftanın sonunda kripto parayı Shiba Inu’nun önüne geçirebilir.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

crypto.com Coin (CRO) geçtiğimiz 24 saat içinde %11,7 yükseliş gösterdi. Kripto temelli mobil ödemelerde lider olan crypto.com token’ına yönelik ilgi yalnızca kripto para yatırımı yapmak isteyenlerin değil, yatırımlarından gelir elde etmek isteyenlerin ilgisini çekiyor. Bugün görülen yükseliş kripto para piyasasının genelinde görülen hareketlerden çok daha güçlü oldu. Yalnızca birkaç saat içinde %4 yükseliş görüldü. Bu token piyasa değeri açısından en hızlı yükseliş gösteren 15 kripto paradan biri.

Momentum arayışındaki yatırımcılar, aradıklarını bugün crypto.com Coin’de buluyor. Motley Fool’un haberine göre rakip altcoin Shiba Inu gibi birçok kripto parada da yükseliş görülse de, yükselişler daha sınırlı kaldı. crypto.com Coin ve Shiba Inu’da bugün görülen büyüme oranları aynı şekilde devam ettiği takdirde, CRO üç gün içinde Shiba Inu’nun piyasa değerini geçebilir. Bu hızlı büyüyen token son dönemlerde oldukça yüksek ilgi gördü.

Momentum söz konusu olduğunda CRO şimdi Shiba Inu’dan ve birçok yüksek değerli kripto paradan daha iyi bir pozisyonda. Eylül ayının başından bu yana CRO üç kat yükseliş kaydetti. Shiba Inu’nun performansı ise aynı oranda etkileyici olmadı. Aynı zamanda CRO’nun yükseliş gösterdiği süreçte, değerinin neredeyse yarısını kaybetti. Şimdi CRO’nun üstün performansı söz konusu olduğunda yatırımcıların işaret ettiği birkaç katalizör var. crypto.com kripto alanında pazarlama liderlerinden bir tanesi.

ABD’de daha önce Staples Center adıyla bilinen stadın adı 700 milyon dolarlık bir anlaşmayla crypto.com Arena oldu. Diğer yüksek profilli pazarlama kampanyalarına F1 ve UFC de dahil. borsagundem.com'un derlediği bilgilere göre buna ek olarak ünlü oyuncu Matt Damon da crypto.com'un televizyon reklamlarının yüzü oldu.

Bu kripto para adını duyurmak için oldukça büyük reklam kampanyalarına imza attı. Yatırımcılar mobil ödeme özelliğini ve kripto temelli banka kartları ile finansal hizmetlerini beğeniyor. Aynı zamanda crypto.com üzerinden gelir elde edebilecekleri faaliyetler tercih ediliyor. Her koşulda CRO diğer tüm kripto paralardan daha büyük bir hızla yükseliyor.

Kripto para piyasası birçok şaka tabanlı kripto paraya da ev sahipliği yapıyor. Ancak crypto.com ismi yatırımcılara güven veriyor. CRO’nun kullanım alanları da yatırımcıların bu coin’i tercih etmesini sağlıyor.

Bitcoin'de 'boğa piyasası' umudu sürüyor

 

Bitcoin'de balinalar fırsatı kaçırmadı: Dipten alım yaptı

 

Kripto para şirketlerinin ABD Kongresi'nden talepleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Servergazi09 Aralık 2021 07:26

    Coinlerde ve borsalarda boğa yorgunluğu var.Ayı pençesini yemeden kenarda bekleyin.Bu yıl çok tehlikeli bir yıl olacak.

  • akbaba 08 Aralık 2021 20:11

    shıbaaaaaaaaaaaaa  batttım  cık artık 

  • Murat08 Aralık 2021 17:31

    Hayali varlıkları alın-satın bakalım....lale çılgınlığı gibi...batan hiç ağlamasın... Ne almıştın kardeşim , shiba, ne işe yarar , birine satıcam, o ne yapacak , başka birine satacak...al sana zincirleme reaksiyon....