E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSGK'dan binlerce kişiyi ilgilendiren karar---

SGK'dan binlerce kişiyi ilgilendiren karar

SGK'dan binlerce kişiyi ilgilendiren karar
16 Mart 2023 - 23:50 borsagundem.com

Bakan Bilgin Sosyal Güvenlik Kurulu tarafından, implant için 90 TL olarak ödenen tutarın 750 TL'ye çıkarıldığını duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Genel Sağlık Sigortalılarımıza Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında artırıldı. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kemik içi implantta her implant için 90 TL olarak ödenen tutar 750 TL'ye çıkarıldı" dedi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Namık Kemal 17 Mart 2023 18:06

    Bosuna Sanki özel sağlık sigortası yaptırmış gibi dünya kadar prim alınıyor ama iş hizmete gelince orta da birşey yok maalesef

  • Mucise Reis : )17 Mart 2023 11:03

    Çok yetersiz işler bunlar. Keşke devlet kendi imkanları ile üniversitelerde üretip, dünyayı yakalasa... üniversiteler maliyetleri devletten ucuza madenler ve işlemler olarak yapabilecek durumda olsa sağlık bakanlığına maliyete verse. böylece tek tek 750 tl ödenen bu rakamlar ile yerli milli ve üniversitelerde üretilen ve gelecekte dünyaya ihracat edilecek duruma dönüşen modernize imkanlar oluşsa... olması gereken budur. Şimdi biri o implat ihalesini alır, dışardan getirir, sonra sağlık bakanlığa satar... böylece bakanlık bedeli 750 ödediğinden bu işe vatandaşlar yönelir ve ticaret sistemi kurulur. Ya neden aklımıza normal şeyler gelmaz oldu ? düşünmek suç değil ama neden akıllarımız normal pozitif düşünmez oldu ? dezenfektanlar ile ilgili mevzu sayıştayda hala... bazı abartı fiyatlı alınan faturası şişirilen ürünler.. hatta dikiş ipi alınan ama çürük olup o kopan kg larca amelliyat dikiş ipleri..

  • Mehmet Rauf 17 Mart 2023 08:41

    Gözlük ve gözlük camı içinde artırım bekliyoruz teşekkürler

  • Johny deep17 Mart 2023 00:43

    Titanyum degil insaat demiridir o 🤣

  • Sai17 Mart 2023 11:15

    Elif özmen, implantlar yıllardır 4, 5 bin tl civarında geziyor son iki sene zaten uçtu şimdi kim bilir kaç, enişte çalışmıyor dişlerini yaptıramadı 100 bin tl istiyorlardı geçen. Devlet onun dişini yaptırsın ondan sonra konuşalım, adam maskeyle dolaşıyor hala görünmesin diye. Millete 90 lira dişçiye gidiş geliş yol parası vermişin yıllardır bide karşıt olmayın diyorsun, seçimden önce mi aklına geldi implant parası. 

  • ELİF özmen17 Mart 2023 10:14

    Birde mutlu olun devlet karşıtı olmayin