E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSezgin Baran Korkmaz davasında tarih değişti!---

Sezgin Baran Korkmaz davasında tarih değişti!

Sezgin Baran Korkmaz davasında tarih değişti!
20 Aralık 2022 - 13:44 borsagundem.com

ABD'de mahkeme, Sezgin Baran Korkmaz’ın devam eden davasında duruşma tarihini 1 ay öne çekti.


Sezgin Baran Korkmaz’ın, dava dosyasına giren son bilgi notuna göre, duruşmanın bugün Salt Lake City kentinde yerel saatle sabah 10.00’da yapılacağı açıklandı.

Bilgi notunda, belirlenen yeni duruşma tarihiyle ilgili dosyaya yeni bir evrakın ya da bir belgenin koyulmadığı belirtildi. Bilgi notunda, duruşma tarihinin yaklaşık bir ay öne alınmasıyla ilgili talebin, Kormaz’ın savunma avukatları, savcılık ya da mahkeme hakiminden mi geldiği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

Voa Türkçe'deki habere göre; Korkmaz’ın dava dosyasında, duruşma tarihinin neden öne alındığı konusunda herhangi bir resmi yazışma ya da belge paylaşılmadı.

Sulh Ceza Hakimi Jared C. Bennett, son yapılan duruşma sonrasında, dava dosyasına Kormaz’ın “Zoom” aracılığıyla yapılan duruşmaya katılmadığını, mahkemenin savunma avukatların delil toplama süreceğiyle ilgili görüşlerini aktardığını belirtmişti.

Hakim Bennett, bir sonraki duruşmada dava süreciyle ilgili savcılık ve savunmanın huzurunda 17 Ocak 2023 tarihinde saat 12.00’de yapılacak yeni duruşmada taraflarla istişarede bulunacağını açıklamıştı.

Korkmaz’ın dava dosyasına girilen son bilgi notuna göre, dava süreciyle yapılacak duruşmanın aynı zamanda Kingston kardeşlerin yargılandığı davanın da hakimi olan Jill N. Parrish huzurunda yapılacağı belirtildi.

Bilgi notunda, Korkmaz’ın yargılandığı dava sürecinde mahkemenin, seçilecek jüri eşliğinde yapılacak seri duruşmaların tarihinin belirlenmediğini ancak ABD’de yürürlükte olan “Hızlı Yargılama Yasası” çerçevesinde, mahkemenin her zaman bir duruşma tarihi belirlemesinin gerekmediği belirtildi.

Mahkemenin, bu davanın genel durumunu tartışmak için yarın yeniden bir duruşma yapılmasına hükmettiği kaydedildi.

Bugün yapılacak duruşmaya savcılık adına, kara para suçları ve suçla elde edilen varlıkların geri alınması konusunda uzman savcı Darrin McCullough, vergi suçları uzmanı savcılar Erika Suhr, Rich Rowlwing ve John Sullivian’ın katılması bekleniyor. Duruşmada Korkmaz’ı, avukatları Matt Crowl ve Nafiz Çekirge savunacak.

Sezgin Baran Korkmaz hakim karşısında

 

Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme: Gizlilik kararı alındı

 

Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Quenn Anne satıldı

 

Sezgin Baran Korkmaz ABD'ye iade edildi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI20 Aralık 2022 16:33

    Adam dolandırıcı tüm mal varlığını söfürünün üzerine yapmış holding de onun üzerinden yönetiyor imiş.benim anlamadığım abd nin bu işde ne alakası var.bu dolandırıcıyı bizim yargılamamamız gerekmiyor mu.

  • Murat20 Aralık 2022 15:00

    Atı alan üsküdarı gecer tayfası, bodrum hotelini kelepire alıp amerikayı gectiler. Yoka devam .. Ametşja öüdahalesi olmasa hersey yanlarına kar kalırdı

  • Ankara20 Aralık 2022 14:57

    Kwrvn da öyle oyunlarla yatırımcıları ekarte ettiler ki. Muvazallı işlerle bodrum hoteli kelepire borsada halka açık Kervn ın dışına taşılar.. spk durumu tespit etti, raporladı, suç duyurusunda bulundu ama yinede bunları gizli güçlü eller tarafından kollandılar ve malı götürdüler.. sen yokmusun jöleli adam sen!!

  • Gercekler20 Aralık 2022 14:53

    Borsada Halka açık KERVN a ait Kervansaray Bordum hotelini SS ile birlikte nasıl kelepire Kervn dılına çıkardıklarınıda itiraf edecek mi? Bütün borsa yatırımcılarına nasıl madik atıklarını anlataca mı? Ne güzel; önce hoteli işbirlikli oyunculara uzun süreli kiraya ver, kimee ihaleye girmesin en düşükten icra ihalesinde kap hoteli kapıp Kervn dışına taşıyın.. sonra hadılatı kırışın!!