E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSevkiyatta! 7. uçak da indi---

Sevkiyatta! 7. uçak da indi

Sevkiyatta! 7. uçak da indi
14 Temmuz 2019 - 08:02 borsagundem.com

S-400 Füze Savunma Sistemi malzemelerinin sevkiyatı kapsamında 5. ve 6. uçağın ardından bugünkü son uçak da Mürted Hava Meydanı'na indi.

S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi'ne ait malzemelerin sevkiyatı kapsamında, yedinci uçak Mürted Hava Meydanı'na indi.

Sevkiyatın üçüncü gününde, savunma sistemine ait malzemelerin Türkiye'ye getirilmesi planlandığı şekilde devam ediyor.

Sevkiyat kapsamında yedinci uçak, Mürted Hava Meydanı'na indi.

Milli Savunma Bakanlığı, sabah saatlerinde inen beşinci kargo uçağının ardından altıncı ve yedinci uçakların da gün içerisinde beklendiğini bildirmişti.

6. UÇAK

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "S-400 uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistem malzemelerinin sevkiyatı planlandığı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda altıncı uçak Mürted Hava Meydanı’na indi" denildi.

Sevkiyat kapsamında yedinci uçağın da bugün inmesinin planlandığı duyuruldu.

Son dakika: S-400 sevkiyatında 3. gün... 7. uçak da indi

S-400 SEVKİYATI

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi malzemelerinin sevkiyatı kapsamda beşinci uçağın Mürted Hava Meydanı'na indiği belirtildi.

Son dakika: S-400 sevkiyatında 3. gün... 7. uçak da indi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim14 Temmuz 2019 14:45

    Arkadaslar fazla gurultu yapmayin sessizce kurup isi bitirelim.hatta sayılarıni kalitelerini kendi uretimimizide sessizce hızla artıralım.surpriz etkisindende faydalanalim.ulkemize hayirli ve ugurlu olsun

  • Tam komedi14 Temmuz 2019 11:57

    Gelen parçalar radar ekipmanları, taşıyıcı sistemler v.s. füze sistemleri daha sonra gemi yoluyla getirilecek ! Füzeler gelmeden s400 gelmiş olmuyor !!!

  • Özgür14 Temmuz 2019 11:12

    SYN C.B ve Akp ye hiç bir şekilde oy vermeme rağmen S400 için bu şekilde kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Ekonomi olarak ülkenin çöküşünden dolayı bizzat kendileri sorumludur . Tc olarak sadece AKP değil sorumludur diyemeyiz biz yaşayan bireyler olarak her kes bu lüks yaşamın diyetini ödeyecektir .....

  • Kaçan Grup14 Temmuz 2019 11:01

    peki bunlar Rus uçaklarını vurabilecek mi? Deneyip görmeden emin olamayız, bir tane Rus uçağına atalım bakalım.

  • Metin14 Temmuz 2019 10:45

    Yarına en azından bir batarya hazır olacaktır.hemde aktif halde.bunun batıya bir anlamı olacaktır.tekrardan seneyi devriyesini geçireceğimiz yarın öncesi tüm sehitlerimizden allah razı olsun mekanları cennet olsun .yaralılarımızada insallah bundan sonra huzurlu ve sağlıklı ömürler dilerim.UNUTMAYALIM VE UNUTTURMAYALIM ki bu yaşadığımız vatanımızın parcalanması için yapılmış öncesi kaos sonrası iç savastı.o gece bende evden izledim.bu serefe nail olamadım bu utanç benle mezara kadar gidecek.ama and olsunki umarım bir daha olmaz eger buna benzer bir girisim ister içerden ister dışarsan olsun işte o zaman ben ölmek icin orda olacagım.

  • Yakışırrr14 Temmuz 2019 10:16

    Şöyle havaya dikip iki atış yapsınlar :))