E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriServe borsanın ilk film şirketi oluyor---

Serve borsanın ilk film şirketi oluyor

Serve borsanın ilk film şirketi oluyor
22 Mayıs 2018 - 18:42 borsagundem.com

Serve Yönetim Kurulu, şirket esas sözleşmesinde değişiklik kararı aldı. Şirket, borsada işlem gören ilk film şirketi olmak için hamle yaptı

Artı Yatırım Holding'in yeniden yapılanma sürecinde bünyesine kattığı halka açık Serve Kırtasiye, Borsa İstanbul'da işlem gören ilk film şirketi olmaya hazırlanıyor.

Şirketin bugün (22 Mayıs 2018) gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, şirket esas sözleşmesinde yer alan 'Ünvan' ve 'Maksat ve Mevzuu' maddelerinde değişikliğe gidilme kararı alındığı açıklandı. Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre Serve Kırtasiye'nin ünvanı, SPK ve şirket genel kurulunun onayı sonrası "Serve Film Prodüksiyon Eğlence Anonim Şirketi" olarak tadil edilecek.

Esas sözleşmede yapılan değişikliklerin tamamına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Serve, gerekli onayların alınmasının ardından uzun ya da kısa metrajlı sinema filmi, dizi, televizyon filmi, belgesel, reklam ve klip çekiminin de dahil olduğu bir çok projenin yanı sıra, bu projelerin yurtiçinde ve yurtdışında pazarlamasını da yapacak.

Artı Yatırım, yüzde 50 paylarını satın almıştı

'Milli İlaç' projesiyle Türkiye'yi ilaç sektöründe dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedefleyen ve bu doğrultuda dikkat çeken yatırımlara imza atan Artı Yatırım Holding, geçtiğimiz günlerde Serve'nin A grubu paylarının yüzde 50'sini, 200 bin lira bedelle satın almıştı. 

Artı Yatırım Holding, Serve Kırtasiye’yi bünyesine kattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 39,38
En Yüksek: 36,44
En Düşük: 36,00
Değişim 18,26 %
FK: 469,27
PD / DD: 33,26
İşlem Hacmi 1.932.534
Toplam Adet: 50.760
Ağırlıklı Ort.: 36,16
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)